Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Bloeddrukmeter Nr. 70100

Prijs
€ 2,25
per dag
Binnen 1 werkdag geleverd Binnen 1 werkdag geleverd Binnen 1 werkdag geleverd
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Bloeddrukmeter
Nr. 70100
€ 2,25
per dag
Er is geen maximum huurperiode. Let op: bij langer huren kan kopen voordeliger zijn
Je ontvangt elke vier weken een factuur
Omschrijving
Een bloeddrukmeter is ideaal om zelfstandig de bloeddrukwaarden en hartslag te controleren. Het kan zijn dat uw bloeddruk hoog is, waardoor u een vergroot risico heeft op hart- en vaatziekten. De bloeddrukmeters van Omron zijn klinisch gevalideerde, volautomatische bloeddrukmeters.

Betrouwbaar en nauwkeurig
De Omron M3 is betrouwbaar en nauwkeurig. Dat komt onder andere door de Intellisense™ technologie, waardoor de oppompdruk van de manchet nooit hoger is dan noodzakelijk. Verder speelt het manchetcontrolesysteem hierin ook een belangrijke rol. Door dit systeem weet u te allen tijde of de manchet correct is omgelegd. En uiteraard geeft de M3 een digitale melding op de display indien de meting niet correct is, als gevolg van een onregelmatige hartslag en/of beweging tijdens het meten. De M3 is dan ook niet voor niets klinisch gevalideerd.

Meet het gemiddelde
Elke meting is anders. Dat merkt u ongetwijfeld als u meerdere metingen kort na elkaar verricht. Indien u drie metingen binnen 10 minuten doet wordt automatisch het gemiddelde berekend. Alle resultaten leest u af van de display. Indien uw bloeddruk te hoog is wordt dit met een Led-indicatie (Easy High BP Alert) aangegeven op de display. Na gebruik schakelt de Omron bloeddrukmeter automatisch uit.
Geleverd inclusief Easy Cuff manchet (geschikt voor een bovenarmomtrek van 22 – 42 cm) en batterijen-set, in een opbergetui.

Let op! Indien u een bloeddrukmeter huurt wordt een standaard manchet bijgeleverd. Dit manchet is geschikt voor een bovenarmomtrek van 22 - 32 cm.

Voor huurproducten vragen wij voorafgaand een borg. Het borgbedrag is afhankelijk van het product dat u wilt huren. Als u het artikel (niet beschadigd en compleet) retourneert ontvangt u uw borg retour.

Gebruiksaanwijzingen:
Handleiding Bloeddrukmeter vol automatisch.pdf
Manual_HEM-7131-E-01-08-2013-NL.pdf
Specificaties
Productgroep Huur bloeddrukmeters
Web Sort Order 720
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
 
Laden
Laden