Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Arthrodesestoel Nr. 40020

Prijs
€ 0,-
Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Dit artikel wordt op het door jou gewenste moment geleverd, van maandag tot en met zaterdag.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Arthrodesestoel
Nr. 40020
€ 0,-
Als je dit artikel gratis leent is het mogelijk dat het artikel dat wordt geleverd afwijkt van de getoonde afbeelding op deze site.

Laat je dit leenhulpmiddel op een vakantieadres bezorgen? Dan is het mogelijk dat jouw zorgverzekeraar het hulpmiddel niet vergoed. Neem voor meer informatie contact met ons op, via 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief).
Wordt gratis thuisbezorgd en opgehaald
26 weken gratis lenen
Jouw zorgverzekeraar betaalt
Omschrijving
De arthrodesestoel is perfect als je heupproblemen hebt. De stoel is vergelijkbaar met een trippelstoel. Echter bij de arthrodesestoel is de zitting verdeeld in een linker- en rechterdeel. Elk deel is apart in te stellen, op de voor jou gewenste hellingsgraad.

Net als een trippelstoel is de arthrodesestoel in hoogte verstelbaar, voorzien van een rem en voor- en achterwaarts te verplaatsen. Ideaal om binnenshuis activiteiten uit te voeren waarbij de handen vrij zijn. Je kunt jezelf verplaatsen door met de voeten te trippelen.

De arthrodesestoel is voor kortdurend gebruik en met een geldige indicatiestelling verkrijgbaar in het gratis leenassortiment.

Gebruiksaanwijzingen:
Handleiding trippelstoel.pdf
Trippel- en Arthrodesestoel.pdf
Specificaties
Breedte 60 cm
Hoogte verstelbaar 42-57 cm
Hoogte 91-104 cm
Maximaal gebruikersgewicht 130 kg
Zitbreedte 45 cm
Productgroep Leen trippelstoelen
Web Sort Order 0
Beoordelingen (1)
  • Trippelstoel
    Perfekt
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden