Filters

De uitprobeerservice

Probeer innovatieve producten met de uitprobeerservice

Samen met een van haar belangrijkste partners, TSN, is Vegro de uitprobeerservice van innovatieve producten gestart. Via deze service kun je onderstaande producten eerst gratis uitproberen voordat je tot een eventuele aanschaf overgaat. Bekijk het aanbod aan innovatieve hulpmiddelen hieronder, klik op “Dit product gratis proberen” en dien een aanvraag in voor het product waar jij geïnteresseerd in bent!


Je kunt de volgende hulpmiddelen uitproberen

Lorum

Felix

Happybot Felix helpt gebruikers om dagelijks stil te staan bij hoe zij zich voelen. En daardoor het geluksgevoel te verbeteren.

Lorum

Somnox

Somnox verbetert jouw slaap, maar is ook overdag te gebruiken. Bijvoorbeeld bij het mediteren of relaxen op de bank.


Wie is TSN?

Lorum
Met ruim 1800 medewerkers op onze drie woonzorglocaties, in onze 85 wijkteams en specialistische teams, levert TSN professionele zorg aan haar cliënten en bewoners. Ze bieden daarnaast personenalarmering en hebben een eigen ledenservice, waarmee cliënten korting kunnen krijgen op comfortdiensten. 

TSN en Vegro zijn ervan overtuigd dat de inzet van zorgtechnologie helpt bij het verbeteren van de zorg. Zo geeft het haar cliënten en bewoners meer mogelijkheden om activiteiten langer zelf te kunnen doen en daardoor langer zelfstandig thuis te wonen.

Persoonlijke aandacht

TSN biedt verpleging en verzorging aan, met daarbij veel aandacht voor haar regio. TSN staat dicht bij haar cliënten, medewerkers en sociale partners. Door kwaliteit, een fijne werkwijze en oplossingsgericht denken te combineren, is het uitgegroeid tot betrouwbare zorgaanbieder. De zorg verandert enorm en dit is voelbaar in de samenleving. Zo innoveert TSN mee met de veranderingen, waarbij ze geloven in de blijvende (meer)waarde van thuiszorg.

Samen met andere hulpverleners, mantelzorgers en vrijwilligers(organisaties) zorgt de organisatie altijd van dichtbij en voelen cliënten zich echt ‘verzorgd door TSN'.  Kijk hier voor meer informatie over TSN.

Aanmeldformulier uitprobeerservice

Gebruik onderstaande formulier om een artikel voor de uitprobeerservice aan te vragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op. Let op: de uitprobeerservice verloopt via de Vegro zorgwinkel in Groningen. Daarbuiten is het nog niet mogelijk gebruik te maken van de uitprobeerdienst.

Voor het uitproberen betaal jij een kleine borg, dat afhankelijk is van het product.

Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden