Filters

Najaarsacties oktober

Helaas is de najaarsactie van dit jaar afgelopen. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste Vegro nieuws en de nieuwste acties? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.


Tijdens de gehele maand oktober profiteert u van hoge kortingen op diverse producten. Bekijk hieronder de actieproducten en wees er snel bij!

Bloeddrukmeter Omron M3 Comfort


De Omron M3 Comfort bloeddrukmeter is het allernieuwste model van de Omron M3. Tijdens de Vegro najaarsactie koopt u de Omron bloeddrukmeter M3 Comfort extra voordelig, voor €59,00 (normaal €77,99).Douchekruk Days


Bij Vegro kunt u douchekrukken vinden in diverse groottes en prijsklasse, welke één ding gemeen hebben: elke douchekruk zorgt ervoor dat u veiliger en stabieler kunt douchen. Tijdens de Vegro najaarsactie koopt u de Days douchekruk extra voordelig, voor €49,00 (normaal €62,99).


Wandelstok met TPR-handgreep


In ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan wandelstokken, welke fungeren met hetzelfde doel: u meer steun geven tijdens het lopen, zodat dit minder inspannend voor u is en de angst om te vallen afneemt. Tijdens de Vegro najaarsactie koopt u de wandelstok met TPR-handgreep extra voordelig, voor €25,00 (normaal €30,99).


Hometrainer Tunturi Cardio Fit B25


Een hometrainer is een ideaal middel om op een eenvoudige manier actief te blijven. Maar wist u ook dat u een hometrainer kunt inzetten voor een revalidatietraject, en dat ook Parkinsonpatiënten enorm veel baat kunnen hebben bij driemaal per week een flink stuk fietsen op hometrainer. Tijdens de Vegro najaarsactie koopt u de Tunturi Cardio Fit B25 hometrainer extra voordelig, voor €149,00 (normaal €179,00).

Daglichtlamp Beurer TL55


Een daglichtlamp - zoals de Beurer TL55 - biedt uitkomst bij een futloos, prikkelbaar en somber gevoel. De verschillende lichtstanden kunnen onder andere een gezonder slaappatroon te bewerkstelligen. Tijdens de Vegro najaarsactie koopt u de Daglichtlamp Beurer extra voordelig, voor €115,00 (normaal €134,00).
Carbon rollator


De SALJOL Carbon rollator is met een gewicht van slechts 5 kg, zonder tas, de lichtste rollator uit ons assortiment. Dit dankzij het speciale lichte, maar toch sterke, materiaal waarvan de rollator is gemaakt: carbon fiber. De zachte foam wielen hebben veel profiel voor extra stabiliteit en het opnemen van trillingen. Tijdens de Vegro najaarsactie koopt u de Carbon rollator extra voordelig, voor €499,00 (normaal €599,00).

Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden