Vegro Nijmegen geopend!

vrijdag 14 maart 2014

Op maandag 10 maart is Vegro Nijmegen geopend. De winkel is gevestigd aan de Horstacker 1644a in Wijkgezondheidscentrum Lindenholt en heeft ruime parkeergelegenheid voor de deur. Door samenwerking met andere hulpverleners in de wijk op het gebied van zorg, welzijn en wonen, willen Vegro en Service Apotheek Lindenholt bijdragen aan het verder creëren van mogelijkheden voor de bewoners om zo lang mogelijk in hun eigen, vertrouwde thuissituatie te kunnen blijven wonen bij ziekte of gebrek. Op maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 uur en op zaterdag van 10.00-12.00 is de winkel geopend.

Vegro Nijmegen is hét adres voor het lenen, huren en kopen van hulpmiddelen, verpleegartikelen en wellness-producten. Hulpmiddelen die gratis vanuit de Zorgverzekeringswet geleend kunnen worden zijn bijvoorbeeld een rolstoel, bedverhogers of een hoog-laagbed. Tegen aantrekkelijke tarieven zijn artikelen te huur zoals een paar krukken, borstkolf, babyweegschaal of hometrainer. Overige hulpmiddelen zijn verkrijgbaar in het verkoopassortiment.

Voor het lenen van hulpmiddelen is een geldig legitimatiebewijs en een pasje van de zorgverzekeraar nodig. Lidmaatschap is niet noodzakelijk. Een groot artikel, bijvoorbeeld een hoog/laag bed, wordt gratis thuisbezorgd en geplaatst. Kleine artikelen kunnen opgehaald worden in de winkel. Bel voor vragen of meer informatie naar 0800 2 88 77 66 (gratis).

8.1
332 Thuiswinkel reviews

Ik heb altijd goede ervaringen gehad tot deze bestelling.

Marijke 28-3-2017 18:52:39 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)