Pieter van Foreest Thuiszorgwinkel Delft gaat verhuizen!

dinsdag 19 januari 2016

Op maandag 25 januari opent Vegro in samenwerking met Pieter van Foreest een nieuwe Thuiszorgwinkel in Delft. De vestiging in Delft aan De Nieuwe Langendijk 61a is geopend tot en met vrijdag 29 januari.

De nieuwe winkel is gevestigd in winkelcentrum De Hoven Passage aan de Papsouwselaan 474, 2624 EP te Delft. Winkelcentrum De Hoven Passage beschikt over een eigen parkeergelegenheid. U kunt uw auto parkeren in de parkeergarage met de ingang aan de Papsouwselaan. 

Het nieuwe pand heeft een groter oppervlak dan de huidige winkel in Delft. Hierdoor is het mogelijk geworden een breder en luxer assortiment hulpmiddelen aan te bieden.

Vanaf 25 januari kunt u voor het lenen, huren en kopen van hulpmiddelen terecht in de nieuwe Thuiszorgwinkel. De openingstijden zijn ongewijzigd van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Binnenkort wordt de nieuwe winkel officieel geopend. Houd de website www.vegro.nl in de gaten voor meer informatie over de feestelijke opening.

8.2
373 Thuiswinkel reviews

Na bijna een week had ik de bestelde producten nog niet in huis. Ik heb toen telefonisch naar de reden gevraagd. Het was de bedoeling dat ik eerst het bericht moest overmaken en daarna werden de bestelde producten verzonden. Ik dacht echter dat ik de factuur pas moest betalen nadat ik de producten ontvangen had. Mijn fout werd door uw medewerkster zeer goed opgelost: handmatig werd de gedane bestelling doorgegeven en afgeleverd door of Vegro of Post nl. en kon na levering alsnog betaald worden. Dit heb ik als een zeer goede service ervaren. En zal dit ook zeker aan anderen melden.

Cora 19-5-2017 13:58:15 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)