Nieuwe thuiszorgwinkel in Centrum Leek

woensdag 25 juli 2012
Nieuwe thuiszorgwinkel in Centrum Leek

Op 30 juli opent TSN Thuiszorg in Groningen samen met Vegro een nieuwe Thuiszorgwinkel aan de Samuel Leviestraat 14 in Leek. In deze winkel kan iedereen terecht voor praktische verpleeg- en hulpmiddelen. Bij de Thuiszorgwinkel kan men naast uitleen ook terecht voor verkoop en verhuur van hulpmiddelen. De Thuiszorgwinkel is open voor iedereen. Dus ook voor degenen die geen cliënt zijn bij TSN Thuiszorg in Groningen.

De Thuiszorgwinkel is open van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. De winkel aan de Samuel Leviestraat vervangt het uitleenpunt in het Dienstencentrum Akkerswaert aan de Lindensteinlaan 44.

8.2
373 Thuiswinkel reviews

Na bijna een week had ik de bestelde producten nog niet in huis. Ik heb toen telefonisch naar de reden gevraagd. Het was de bedoeling dat ik eerst het bericht moest overmaken en daarna werden de bestelde producten verzonden. Ik dacht echter dat ik de factuur pas moest betalen nadat ik de producten ontvangen had. Mijn fout werd door uw medewerkster zeer goed opgelost: handmatig werd de gedane bestelling doorgegeven en afgeleverd door of Vegro of Post nl. en kon na levering alsnog betaald worden. Dit heb ik als een zeer goede service ervaren. En zal dit ook zeker aan anderen melden.

Cora 19-5-2017 13:58:15 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)