Yonki.nl; Nieuwe wegwijzer voor gezondheid en service in informatiedoolhof Yonki.nl; Nieuwe wegwijzer voor gezondheid en service in informatiedoolhof

maandag 21 februari 2011
Yonki.nl; Nieuwe wegwijzer voor gezondheid en service in informatiedoolhof

Kruiswerk Nederland * maakt op 16 februari de start van yonki.nl wereldkundig. Dit nieuwe initiatief wijst zowel ouders van jonge kinderen als aanstaande ouders de weg in het enorme doolhof aan informatie op het gebied van gezondheid en services. Yonki.nl wordt gelanceerd op de openingsdag van de Negenmaandenbeurs in de Amsterdamse RAI.

Yonki.nl bedient zich van een toegankelijke website en levert daarnaast hulplijnen, diensten en cursussen. Alle informatie die wordt aangeboden wordt gecontroleerd door artsen, pedagogen en verloskundigen.
Deze nieuwe dienstverlening is onder meer een aanvulling op de kraamzorg van Yunio. Yunio, actief in het midden en oosten van het land, zal als eerste kraamzorgorganisatie in Nederland de service van yonki.nl aan haar klanten aanbieden.
Yonki.nl is geïnspireerd op het rapport van de stuurgroep Zwangerschap en Geboorte. Dit rapport richt zich vooral op gezondheidswinst door een goede voorlichting aan ouders en een betere samenwerking van medici en verzorgers. Yonki.nl opereert landelijk. Op korte termijn biedt yonki.nl diverse diensten die tot stand komen met hulp van beroeps- en brancheorganisaties in de zorg die zich bezighouden met de zorg voor zwangere vrouwen, baby ‘s en jonge kinderen. Het gaat dan om (digitale) cursussen, voorlichting en hulp voor die momenten waarop ouders onzeker zijn, advies willen maar een arts of hulpverlener nog niet nodig is of niet direct beschikbaar.

Vegro biedt de klanten van Yonki op vertoon van de ledenpas: 15% korting.

De organisatie is gestart op de Negenmaandenbeurs die van 16 tot 21 februari 2011 gehouden werd in de RAI te Amsterdam.

*onderdeel van Kruiswerk Sensire

8.5
610 Thuiswinkel reviews

Goede en snelle service. De medewerkers denken goed mee.

jet 18-1-2018 18:52:08 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)