Wuzzi Watch Orion II startpakket

zwart
Nr. A11292
Wilt u zolang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen en kunnen gaan en staan waar ú dat wilt, dan is het wel zo prettig te weten dat u hulp kunt inroepen als dat nodig mocht zijn. Zowel binnenshuis als daarbuiten biedt de Wuzzi Alert de mogelijkheid hulp op te roepen. De Wuzzi Alert is een mobiel
Prijs
€ 145,00 BTW21 Prijs inclusief: € 145,00
incl. BTW
Dit artikel wordt voor u besteld.
Voor de levertijd nemen wij contact met u op.
Dit artikel wordt voor u besteld.
Voor de levertijd nemen wij contact met u op.
Dit product wordt binnen 3 werkdagen geleverd.
Voor advies op maat belt u 0800 - 2 88 77 66 (gratis).
Bekijk onze winkelvoorraad
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Omschrijving
Lees meer Lees minder
Wilt u zolang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen en kunnen gaan en staan waar ú dat wilt, dan is het wel zo prettig te weten dat u hulp kunt inroepen als dat nodig mocht zijn. Zowel binnenshuis als daarbuiten biedt de Wuzzi Alert de mogelijkheid hulp op te roepen. De Wuzzi Alert is een mobiel alarm, met GPS, dat zorgt voor persoonlijke veiligheid in de vorm van een knop die u altijd bij u kunt dragen, om uw nek, in uw zak, in uw tas, enz. Het bereik van de alarmknop beperkt zich niet tot uw directe woonomgeving, zoals vele andere alarmknoppen van woongemeenschappen. GPS maakt dat u overal ter wereld gebruik kunt maken van dit mobiel alarm. De Wuzzi Alert heeft meerdere functies. Door een druk op de knop kunt u hulp inroepen van een bekende die het signaal van u ontvangt en actie kan ondernemen. Ook kunt u de Wuzzi Alert koppelen aan een professionele alarmcentrale. Uw oproep komt in dat geval bij hen terecht waarna actie ondernomen kan worden.

Wat is mobiel alarm Wuzzi Alert?
Wuzzi Alert is een mobiel alarm en werkt letterlijk overal, binnen, buiten in heel Nederland (en zelfs in Europa). Bij ontvangst is de dienstverlening direct klaar voor gebruik, zonder installatie. Het abonnement is per maand opzegbaar.
 De gebruiker draagt het fraaie superlichte mobiel apparaatje bij zich en kan gaan en staan waar hij wil. De krachtige GPS zorgt voor een nauwkeurige positiebepaling.

Voordelen
 • Vindbaar met positiebepaling
 • Gebiedsafbakening veilige zone
 • Mobiel alarm voor binnen en buiten
 • Spreek & luisterverbinding
 • Direct klaar voor gebruik
 • Makkelijk in te stellen en beheren
Voor beginnende dementie
Met beginnende dementie staat de gebruiker met één druk op de knop in contact met zijn of haar contactpersoon (familie, mantelzorgers of 24/7 meldkamer). De positie is bekend en er kan er op afstand met elkaar gesproken worden.

Voor dementie in latere fase
In deze fase wordt Wuzzi Alert vooral gebruikt om de gebruiker zoveel mogelijk vrijheid te geven en toch overal vindbaar te zijn. Met een zelf in te stellen veilige zone (omgeving, vaste wandelroute), wordt de contactpersoon automatisch gealarmeerd als de veilige zone wordt verlaten.

Er zijn twee soorten abonnementen die u als Wuzzi gebruiker kan kiezen:
Wuzzi Alert Social
Hierbij bepaalt u zelf met wie u de alarmering invult. Dit zijn meestal uw familie, buren of mantelzorgers. Bij een alarmsituatie worden deze contactpersonen een voor een gebeld, net zo lang tot er contact is.

Wuzzi Alert Profesioneel
Hierbij vult u de alarmopvang in met een alarmcentrale. Onze centralisten zitten dag en nacht klaar om het alarm te beantwoorden. Bij urgentie kunnen zij altijd de hulpdiensten inschakelen, anders worden de contactpersonen een voor een gebeld om u te helpen.

In het klantenportal 'Mijn Wuzzi' kan de complete dienstverlening eenvoudig ingesteld en beheerd worden door de gebruiker of zijn/haar contactpersonen. Wuzzi Alert zorgt voor veel vrijheid, veiligheid en rust voor iedereen.

Prijs
Een Wuzzi Watch Orion kost € 120,- en € 25,- activatiekosten. In onze webwinkel rekent u dit als totaalpakket af. U betaalt dus € 145,-. Na betaling neemt onze afdeling Verkoop contact met u op over de activering van de Wuzzi. Tevens kunt u dan uw abonnementskeuze doorgeven.

De kosten per abonnement zijn:
Wuzzi Alert Social abonnement kost € 8,95 per maand (en € 0,18 per minuut).
Wuzzi Professioneel abonnement kost € 13,95 per maand (en € 0,18 per minuut).

Specificaties
Specificaties
Alarm
Alarmtoets
Garantieperiode 1 jaar
Gebruiksduur 1-2 dagen
Inclusief Oplaadstation
Inclusief Oplaadsnoer
Kleur Zwart
Merk Wuzzi
Waterdicht
Productgroep Wuzzi horloges
  Laden
  Laden
  Waarom Vegro?
  Uit voorraad leverbaar
  Snelle levering
  Met ruim 60 winkels altijd in de buurt
  Klantenservice 24/7 0800 - 2 88 77 66 (gratis)
  Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij u in de buurt!
  Vegro Nieuwsbrief
  Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

  Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


  Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten