Filters

Koop, leen of huur uw producten bij ons
Winkels door heel Nederland
24/7 bereikbaar op 0900 - 2 88 77 66
Koop, leen of huur uw producten bij ons
Winkels door heel Nederland
24/7 bereikbaar op 0900 - 2 88 77 66

Wuzzi Watch Orion alarm II startpakket
bordeaux rood

bordeaux rood
Nr. A11380
Wilt u zolang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen en kunnen gaan en staan waar ú dat wilt, dan is het wel zo prettig te weten dat u hulp kunt inroepen als dat nodig mocht zijn. Zowel binnenshuis als daarbuiten biedt de Wuzzi Alert de mogelijkheid hulp op te roepen. De Wuzzi Alert is een mobiel
Prijs
€ 145,00
Dit artikel wordt voor u besteld.
Voor de levertijd nemen wij contact met u op.
Dit artikel wordt voor u besteld.
Voor de levertijd nemen wij contact met u op.
Dit product wordt binnen 3 werkdagen geleverd.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Wuzzi Watch Orion alarm II startpakket
bordeaux rood
Nr. A11380
€ 145,00
Bekijk de winkelvoorraad

Verzendkosten

Gratis verzending bij een bestelling vanaf 50 euro

Retourtijd

14 dagen bedenktijd en gratis retourneren (m.u.v. hygiëne artikelen)
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Omschrijving
Wilt u zolang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen en kunnen gaan en staan waar ú dat wilt, dan is het wel zo prettig te weten dat u hulp kunt inroepen als dat nodig mocht zijn. Zowel binnenshuis als daarbuiten biedt de Wuzzi Alert de mogelijkheid hulp op te roepen. De Wuzzi Alert is een mobiel alarm, met GPS, dat zorgt voor persoonlijke veiligheid in de vorm van een knop die u altijd bij u kunt dragen, om uw nek, in uw zak, in uw tas, enz. Het bereik van de alarmknop beperkt zich niet tot uw directe woonomgeving, zoals vele andere alarmknoppen van woongemeenschappen. GPS maakt dat u overal ter wereld gebruik kunt maken van dit mobiel alarm. De Wuzzi Alert heeft meerdere functies. Door een druk op de knop kunt u hulp inroepen van een bekende die het signaal van u ontvangt en actie kan ondernemen. Ook kunt u de Wuzzi Alert koppelen aan een professionele alarmcentrale. Uw oproep komt in dat geval bij hen terecht waarna actie ondernomen kan worden.

Wat is mobiel alarm Wuzzi Alert?
Wuzzi Alert is een mobiel alarm en werkt letterlijk overal, binnen, buiten in heel Nederland (en zelfs in Europa). Bij ontvangst is de dienstverlening direct klaar voor gebruik, zonder installatie. Het abonnement is per maand opzegbaar.
 De gebruiker draagt het fraaie superlichte mobiel apparaatje bij zich en kan gaan en staan waar hij wil. De krachtige GPS zorgt voor een nauwkeurige positiebepaling.

Voordelen
 • Vindbaar met positiebepaling
 • Gebiedsafbakening veilige zone
 • Mobiel alarm voor binnen en buiten
 • Spreek & luisterverbinding
 • Direct klaar voor gebruik
 • Makkelijk in te stellen en beheren
Voor beginnende dementie
Met beginnende dementie staat de gebruiker met één druk op de knop in contact met zijn of haar contactpersoon (familie, mantelzorgers of 24/7 meldkamer). De positie is bekend en er kan er op afstand met elkaar gesproken worden.

Voor dementie in latere fase
In deze fase wordt Wuzzi Alert vooral gebruikt om de gebruiker zoveel mogelijk vrijheid te geven en toch overal vindbaar te zijn. Met een zelf in te stellen veilige zone (omgeving, vaste wandelroute), wordt de contactpersoon automatisch gealarmeerd als de veilige zone wordt verlaten.

Er zijn twee soorten abonnementen die u als Wuzzi gebruiker kan kiezen:
Wuzzi Alert Social
Hierbij bepaalt u zelf met wie u de alarmering invult. Dit zijn meestal uw familie, buren of mantelzorgers. Bij een alarmsituatie worden deze contactpersonen een voor een gebeld, net zo lang tot er contact is.

Wuzzi Alert Professioneel
Hierbij vult u de alarmopvang in met een alarmcentrale. Onze centralisten zitten dag en nacht klaar om het alarm te beantwoorden. Bij urgentie kunnen zij altijd de hulpdiensten inschakelen, anders worden de contactpersonen een voor een gebeld om u te helpen.

In het klantenportal 'Mijn Wuzzi' kan de complete dienstverlening eenvoudig ingesteld en beheerd worden door de gebruiker of zijn/haar contactpersonen. Wuzzi Alert zorgt voor veel vrijheid, veiligheid en rust voor iedereen.

Prijs
Een Wuzzi Watch Orion kost € 120,- en € 25,- activatiekosten. In onze webwinkel rekent u dit als totaalpakket af. U betaalt dus € 145,-. Na betaling neemt onze afdeling Verkoop contact met u op over de activering van de Wuzzi. Tevens kunt u dan uw abonnementskeuze (per maand opzegbaar) doorgeven. Zodra u de Wuzzi in huis heeft hoeft er letterlijk niets geïnstalleerd te worden. Na het opladen werkt de door u gekozen dienstverlening (abonnementskeuze) direct.

In tegenstelling tot andere Wuzzi's beschikt de Wuzzi Watch Orion over een hartslagmeter en stappenteller. Verkrijgbaar in drie kleuren.

De kosten per abonnement zijn:
Wuzzi Alert Social: abonnement kost € 8,95 per maand (en € 0,18 per minuut). Per maand opzegbaar.
Wuzzi Professioneel: abonnement kost € 13,95 per maand (en € 0,18 per minuut). Per maand opzegbaar.


Veelgestelde vragen
1. Werkt de Wuzzi op batterijen? Zo ja, welke en hoelang gaan deze mee? De Wuzzi werkt op 1 oplaadbare batterij (Li-ion batterij). Met het bijgeleverde oplaadstation laadt u de Wuzzi op.
2. Wat is het bereik van de Wuzzi? Letterlijk overal in Nederland (en Europa). De Wuzzi is namelijk een alarm, zonder installatie in de woning.
3. Wat doe ik 's nachts met de Wuzzi? Dit is geheel aan u. Aan te raden is om de Wuzzi binnen handbereik te hebben. Leg de Wuzzi bijvoorbeeld op uw nachtkastje, terwijl de Wuzzi aan de oplader ligt.
4. Is het geluid van de Wuzzi in te stellen? Het volume van het geluid is naar wens in te stellen. In de gebruiksaanwijzing staat duidelijk aangegeven hoe dit werkt.
5. Is de Wuzzi ook te gebruiken bij gevoel van onveiligheid? Uiteraard! Hiervoor wordt de Wuzzi ook in veel gevallen gebruikt. Met een sociale invulling komt het alarm uit bij één van de sociale contactpersonen (familie, buren) en met een professionele invulling bij onze alarmcentrale, die eventueel direct de hulpdiensten inschakelen.
6. Is de Wuzzi waterdicht? De Wuzzi is spatwaterdicht. Dit betekent dat u met de Wuzzi buiten in de regen kunt lopen. (niet geschikt voor gebruik onder de douche, in een zwembad of in zee).

Lees meer
Specificaties
Specificaties
Alarm
Alarmtoets
Periode fabrieksgarantie 1 jaar
Gebruiksduur 1-2 dagen
Inclusief Oplaadstation
Inclusief Oplaadsnoer
Inclusief Stappenteller
Inclusief Hartslagmeter
Kleur Rood
Merk Wuzzi
Waterdicht
Productgroep Wuzzi horloges
Lees meer
Beoordelingen (0)
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Aanbevolen combinaties
Ook interessant voor u
  Waarom Vegro?
  Uit voorraad leverbaar
  Snelle levering
  Winkels door heel Nederland
  Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij u in de buurt!
  Vegro Nieuwsbrief
  Mis geen van onze acties, nieuwtjes en relevante ontwikkelingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief


  Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


  Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten
  Nieuwsbrief
  Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
  Laden
  Laden