Koop, leen of huur uw producten bij ons
Winkels door heel Nederland
24/7 bereikbaar op 0900 - 2 88 77 66
Koop, leen of huur uw producten bij ons
Winkels door heel Nederland
24/7 bereikbaar op 0900 - 2 88 77 66

Wuzzi Watch Orion alarm II startpakket

bruin
Nr. A11379
Wil je zolang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen en kunnen gaan en staan waar jij wil, dan is het wel zo prettig te weten dat je hulp kunt inroepen als dat nodig is. Zowel binnenshuis als daarbuiten biedt de Wuzzi Alert de mogelijkheid hulp op te roepen. De Wuzzi Alert is een mobiel alarm, met
Prijs
Dit artikel wordt voor u besteld.
Voor de levertijd nemen wij contact met u op.
Dit artikel wordt voor u besteld.
Voor de levertijd nemen wij contact met u op.
Dit product wordt binnen 3 werkdagen geleverd.
Voor advies op maat belt u 0900 - 2 88 77 66.
Wuzzi Watch Orion alarm II startpakket
bruin
Nr. A11379
Bekijk de winkelvoorraad

Verzendkosten

Profiteer tijdelijk van gratis verzending op alle bestellingen.

Retourtijd

Koopartikelen mogen binnen 14 dagen worden geretourneerd, m.u.v. hygieneartikelen

Levertijd

Dit artikel wordt binnen 3 werkdagen geleverd
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Omschrijving
Wil je zolang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen en kunnen gaan en staan waar jij wil, dan is het wel zo prettig te weten dat je hulp kunt inroepen als dat nodig is. Zowel binnenshuis als daarbuiten biedt de Wuzzi Alert de mogelijkheid hulp op te roepen. De Wuzzi Alert is een mobiel alarm, met GPS, dat zorgt voor persoonlijke veiligheid in de vorm van een knop die je altijd bij je kunt dragen, om jouw nek, in je zak, in je tas, enz. Het bereik van de alarmknop beperkt zich niet tot jouw directe woonomgeving, zoals vele andere alarmknoppen van woongemeenschappen. GPS maakt dat je overal ter wereld gebruik kunt maken van dit mobiel alarm. De Wuzzi Alert heeft meerdere functies. Door een druk op de knop kun je hulp inroepen van een bekende die het signaal van jou ontvangt en actie kan ondernemen. Ook kun je de Wuzzi Alert koppelen aan een professionele alarmcentrale. Jouw oproep komt in dat geval bij hen terecht waarna actie ondernomen kan worden.

Wat is mobiel alarm Wuzzi Alert?
Wuzzi Alert is een mobiel alarm en werkt letterlijk overal, binnen, buiten in heel Nederland (en zelfs in Europa). Bij ontvangst is de dienstverlening direct klaar voor gebruik, zonder installatie. Het abonnement is per maand opzegbaar.
 De gebruiker draagt het fraaie superlichte mobiel apparaatje bij zich en kan gaan en staan waar hij wil. De krachtige GPS zorgt voor een nauwkeurige positiebepaling.

Voordelen
 • Vindbaar met positiebepaling
 • Gebiedsafbakening veilige zone
 • Mobiel alarm voor binnen en buiten
 • Spreek & luisterverbinding
 • Direct klaar voor gebruik
 • Makkelijk in te stellen en beheren
Voor beginnende dementie
Met beginnende dementie staat de gebruiker met één druk op de knop in contact met zijn of haar contactpersoon (familie, mantelzorgers of 24/7 meldkamer). De positie is bekend en er kan er op afstand met elkaar gesproken worden.

Voor dementie in latere fase
In deze fase wordt Wuzzi Alert vooral gebruikt om de gebruiker zoveel mogelijk vrijheid te geven en toch overal vindbaar te zijn. Met een zelf in te stellen veilige zone (omgeving, vaste wandelroute), wordt de contactpersoon automatisch gealarmeerd als de veilige zone wordt verlaten.

Er zijn twee soorten abonnementen die u als Wuzzi gebruiker kan kiezen:
Wuzzi Alert Social
Hierbij bepaal je zelf met wie je de alarmering invult. Dit is meestal jouw familie, buren of mantelzorgers. Bij een alarmsituatie worden deze contactpersonen een voor een gebeld, net zo lang tot er contact is.

Wuzzi Alert Professioneel
Hierbij vul je de alarmopvang in met een alarmcentrale. Onze centralisten zitten dag en nacht klaar om het alarm te beantwoorden. Bij urgentie kunnen zij altijd de hulpdiensten inschakelen, anders worden de contactpersonen een voor een gebeld om jou te helpen.

In het klantenportal 'Mijn Wuzzi' kan de complete dienstverlening eenvoudig ingesteld en beheerd worden door de gebruiker of zijn/haar contactpersonen. Wuzzi Alert zorgt voor veel vrijheid, veiligheid en rust voor iedereen.

Prijs
Een Wuzzi Watch Orion kost € 120,- en € 25,- activatiekosten. In onze webwinkel reken je dit als totaalpakket af. Je betaalt dus € 145,-. Na betaling neemt onze afdeling Verkoop contact met je op over de activering van de Wuzzi. Ook kun je dan jouw abonnementskeuze (per maand opzegbaar) doorgeven. Zodra je de Wuzzi in huis hebt, hoeft er niets geïnstalleerd te worden. Na het opladen werkt de door jou gekozen dienstverlening (abonnementskeuze) direct.

In tegenstelling tot andere Wuzzi's beschikt de Wuzzi Watch Orion over een hartslagmeter en stappenteller. Verkrijgbaar in drie kleuren.

De kosten per abonnement zijn:
Wuzzi Alert Social: abonnement kost € 8,95 per maand (en € 0,18 per minuut). Per maand opzegbaar.
Wuzzi Professioneel: abonnement kost € 13,95 per maand (en € 0,18 per minuut). Per maand opzegbaar.


Veelgestelde vragen
1. Werkt de Wuzzi op batterijen? Zo ja, welke en hoelang gaan deze mee? De Wuzzi werkt op 1 oplaadbare batterij (Li-ion batterij). Met het bijgeleverde oplaadkabel laad je de Wuzzi op.
2. Wat is het bereik van de Wuzzi? Letterlijk overal in Nederland (en Europa). De Wuzzi is namelijk een alarm, zonder installatie in de woning.
3. Wat doe ik 's nachts met de Wuzzi? Dit is geheel aan jou. Aan te raden is om de Wuzzi binnen handbereik te hebben. Leg de Wuzzi bijvoorbeeld op jouw nachtkastje.
4. Is het geluid van de Wuzzi in te stellen? Het volume van het geluid is naar wens in te stellen. In de gebruiksaanwijzing staat duidelijk aangegeven hoe dit werkt.
5. Is de Wuzzi ook te gebruiken bij gevoel van onveiligheid? Uiteraard! Hiervoor wordt de Wuzzi ook in veel gevallen gebruikt. Met een sociale invulling komt het alarm uit bij één van de sociale contactpersonen (familie, buren) en met een professionele invulling bij onze alarmcentrale, die eventueel direct de hulpdiensten inschakelen.
6. Is de Wuzzi waterdicht? De Wuzzi Watch Indi is straalwaterdicht. Dit betekent dat je met de Wuzzi kunt douchen (niet geschikt voor gebruik in een zwembad of in zee).

Lees meer
Specificaties
Specificaties
Alarm
Alarmtoets
Periode fabrieksgarantie 1 jaar
Gebruiksduur 1-2 dagen
Inclusief Oplaadstation
Inclusief Oplaadsnoer
Inclusief Stappenteller
Inclusief Hartslagmeter
Kleur Bruin
Merk Wuzzi
Waterdicht
Productgroep Wuzzi horloges
Lees meer
Beoordelingen (0)
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Aanbevolen combinaties
Ook interessant voor u
  Laden
  Laden
  Waarom Vegro?
  Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
  Snelle leveringSnelle levering
  Met ruim 60 winkels altijd in de buurtAltijd in de buurt
  Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief)
  Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij u in de buurt!
  Vegro Nieuwsbrief
  Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

  Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


  Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten