Filters

Koop, leen of huur uw producten bij ons
Winkels door heel Nederland
24/7 bereikbaar op 0900 - 2 88 77 66
Koop, leen of huur uw producten bij ons
Winkels door heel Nederland
24/7 bereikbaar op 0900 - 2 88 77 66

Wuzzi Watch Indi alarm
rood/witte band

rood/witte band
Nr. A11634
Wil je zolang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen en kunnen gaan en staan waar jij wil? Dan is het wel zo prettig te weten dat je hulp kunt inroepen als dat nodig is. Zowel binnenshuis als daarbuiten biedt Wuzzi de mogelijkheid hulp op te roepen. Wuzzi is een mobiel alarm, met gps, dat zorgt
Prijs
€ 125,00
Dit artikel wordt voor u besteld.
Voor de levertijd nemen wij contact met u op.
Dit artikel wordt voor u besteld.
Voor de levertijd nemen wij contact met u op.
Dit product wordt binnen 3 werkdagen geleverd.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Wuzzi Watch Indi alarm
rood/witte band
Nr. A11634
€ 125,00
Bekijk de winkelvoorraad

Verzendkosten

Gratis verzending bij een bestelling vanaf 50 euro

Retourtijd

14 dagen bedenktijd en gratis retourneren (m.u.v. hygiëne artikelen)
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Omschrijving
Wil je zolang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen en kunnen gaan en staan waar jij wil? Dan is het wel zo prettig te weten dat je hulp kunt inroepen als dat nodig is. Zowel binnenshuis als daarbuiten biedt Wuzzi de mogelijkheid hulp op te roepen. Wuzzi is een mobiel alarm, met gps, dat zorgt voor persoonlijke veiligheid in de vorm van een knop (Wuzzi Alert) of horloge (Wuzzi Watch Orion II of Wuzzi Watch Indi), die je altijd bij je kunt dragen. Het bereik van de alarmknop/het horloge beperkt zich niet tot jouw directe woonomgeving, zoals vele andere alarmknoppen van woongemeenschappen. Gps maakt dat je overal ter wereld gebruik kunt maken van dit mobiele alarm. De Wuzzi heeft meerdere functies. Door een druk op de knop kun je hulp inroepen van een bekende, die het signaal van jou ontvangt en actie kan ondernemen. Ook kun je de Wuzzi koppelen aan een professionele alarmcentrale. Jouw oproep komt in dat geval bij hen terecht waarna actie ondernomen kan worden.

Wat is mobiel alarm Wuzzi?
Wuzzi is een mobiel alarm en werkt letterlijk overal, binnen, buiten in heel Nederland (en zelfs in Europa). Bij ontvangst is de dienstverlening direct klaar voor gebruik, zonder installatie. Het abonnement is per maand opzegbaar.
Je draagt het fraaie superlichte mobiel apparaatje/horloge bij zich en kan gaan en staan waar jij wil. De krachtige gps zorgt voor een nauwkeurige positiebepaling.

Voordelen
 • Vindbaar met positiebepaling;
 • Gebiedsafbakening veilige zone;
 • Mobiel alarm voor binnen en buiten;
 • Spreek & luisterverbinding;
 • Direct klaar voor gebruik;
 • Makkelijk in te stellen en beheren.
Voor beginnende dementie
Met beginnende dementie staat de Wuzzi-gebruiker met één druk op de knop in contact met zijn/haar contactpersoon (familie, mantelzorgers of 24/7 meldkamer). De positie is bekend en er kan er op afstand met elkaar gesproken worden.

Voor dementie in latere fase
In deze fase wordt Wuzzi vooral gebruikt om de Wuzzi-gebruiker zoveel mogelijk vrijheid te geven, en toch overal vindbaar te zijn. Met een zelf in te stellen veilige zone (omgeving, vaste wandelroute), wordt de contactpersoon automatisch gealarmeerd als de veilige zone wordt verlaten.

Er zijn twee soorten abonnementen die je als Wuzzi gebruiker kunt kiezen:
Wuzzi Alert Social
Hierbij bepaal je zelf met wie je de alarmering invult. Dit is meestal jouw familie, buren of mantelzorgers. Bij een alarmsituatie worden deze contactpersonen een voor een gebeld, net zo lang tot er contact is.

Wuzzi Alert Professioneel
Hierbij vul je de alarmopvang in met een alarmcentrale. De centralisten zitten dag én nacht klaar om het alarm te beantwoorden. Bij urgentie kunnen zij altijd de hulpdiensten inschakelen, anders worden de contactpersonen een-voor-een gebeld om jou te helpen.

In het klantenportal 'Mijn Wuzzi' kan de complete dienstverlening eenvoudig ingesteld en beheerd worden door jou of jouw contactpersonen. Wuzzi zorgt voor veel vrijheid, veiligheid en rust voor iedereen.

Prijs
Een Wuzzi Watch Indi kost € 100,- en € 25,- activatiekosten. In onze webwinkel reken je dit als totaalpakket af. Je betaalt dus € 125,-. Na betaling neemt onze afdeling Verkoop contact met jou op over de activering van de Wuzzi. Ook kun je dan jouw abonnementskeuze (per maand opzegbaar) doorgeven. Zodra je de Wuzzi in huis hebt, hoeft er niets geïnstalleerd te worden. Na het opladen werkt de door jou gekozen dienstverlening (abonnementskeuze) direct.

De Wuzzi Watch Indi heeft - in tegenstelling tot de Wuzzi Watch Orion II - maar één knop aan de zijkant, waardoor dit horloge wat gebruiksvriendelijker is. Het horlogebandje is van siliconen (bij de Orion II van leer). De Wuzzi Indi is straalwaterdicht, waar de Orion II spatwaterdicht is.

De Wuzzi Watch Indi is verkrijgbaar in 3 kleuren.

De kosten per abonnement zijn:
Wuzzi Alert Social: abonnement kost € 8,95 per maand (en € 0,18 per minuut). Per maand opzegbaar.
Wuzzi Professioneel: abonnement kost € 13,95 per maand (en € 0,18 per minuut). Per maand opzegbaar.


Veelgestelde vragen
1. Werkt de Wuzzi op batterijen? Zo ja, welke en hoelang gaan deze mee? De Wuzzi werkt op 1 oplaadbare batterij (Li-ion batterij). Met het bijgeleverde oplaadkabel laad je de Wuzzi op.
2. Wat is het bereik van de Wuzzi? Letterlijk overal in Nederland (en Europa). De Wuzzi is namelijk een alarm, zonder installatie in de woning.
3. Wat doe ik 's nachts met de Wuzzi? Dit is geheel aan jou. Aan te raden is om de Wuzzi binnen handbereik te hebben. Leg de Wuzzi bijvoorbeeld op jouw nachtkastje.
4. Is het geluid van de Wuzzi in te stellen? Het volume van het geluid is naar wens in te stellen. In de gebruiksaanwijzing staat duidelijk aangegeven hoe dit werkt.
5. Is de Wuzzi ook te gebruiken bij gevoel van onveiligheid? Uiteraard! Hiervoor wordt de Wuzzi ook in veel gevallen gebruikt. Met een sociale invulling komt het alarm uit bij één van de sociale contactpersonen (familie, buren) en met een professionele invulling bij onze alarmcentrale, die eventueel direct de hulpdiensten inschakelen.
6. Is de Wuzzi waterdicht? De Wuzzi Watch Indi is straalwaterdicht. Dit betekent dat je met de Wuzzi kunt douchen (niet geschikt voor gebruik in een zwembad of in zee).
Lees meer
Specificaties
Specificaties
Alarm
Alarmtoets
Breedte 3,8 cm
Diepte 1,5 cm
Periode fabrieksgarantie 1 jaar
Gebruiksduur 1-2 dagen
Gewicht 46 gram
Hoogte 4,5 cm
Inclusief Oplaadstation
Inclusief Oplaadsnoer
Kleur Rood
Merk Wuzzi
Waterdicht
Productgroep Wuzzi horloges
Lees meer
Beoordelingen (0)
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Aanbevolen combinaties
Ook interessant voor u
  Waarom Vegro?
  Uit voorraad leverbaar
  Snelle levering
  Winkels door heel Nederland
  Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij u in de buurt!
  Vegro Nieuwsbrief
  Mis geen van onze acties, nieuwtjes en relevante ontwikkelingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief


  Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


  Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten
  Nieuwsbrief
  Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
  Laden
  Laden