Uit voorraad leverbaar
Altijd in de buurt
Met ruim 60 winkels altijd in de buurt
Uit voorraad leverbaar
Altijd in de buurt
Met ruim 60 winkels altijd in de buurt
Klantenservice 24/7

Wuzzi Alert Pearl alarm

wit
Nr. A09369
Het mobiele alarm Wuzzi Alert is samen met gebruikers, familie en mantelzorgers ontwikkeld. Daarom is Wuzzi het meest gebruiksvriendelijke en goedkoopste mobiel alarm van Nederland. Wuzzi Alert is een mobiel alarm dat overal werkt, zowel binnen als buiten. Met een druk op de knop staat u in contact
Prijs
Dit artikel wordt voor u besteld.
Voor de levertijd nemen wij contact met u op.
Dit artikel wordt voor u besteld.
Voor de levertijd nemen wij contact met u op.
Dit product wordt binnen 3 werkdagen geleverd.
Voor advies op maat belt u 0900 - 2 88 77 66.
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Omschrijving
Het mobiele alarm Wuzzi Alert is samen met gebruikers, familie en mantelzorgers ontwikkeld. Daarom is Wuzzi het meest gebruiksvriendelijke en goedkoopste mobiel alarm van Nederland.

Wuzzi Alert is een mobiel alarm dat overal werkt, zowel binnen als buiten. Met een druk op de knop staat u in contact met uw contactpersonen of alarmcentrale, hierbij is de positie bekend en kan er op afstand met elkaar gesproken worden.
De gebruiker draagt het fraaie superlichte mobiel apparaatje bij zich en kan gaan en staan waar hij/zij wil. De krachtige gps zorgt voor een nauwkeurige positiebepaling. Voor de positiebepaling hoeft u de Wuzzi alleen maar bij zich te dragen. Een druk op de alarmknop is hiervoor niet nodig.

Voor beginnende dementie
Met beginnende dementie staat de gebruiker met één druk op de knop in contact met zijn of haar contactpersoon (familie, mantelzorgers of 24/7 meldkamer). De positie is bekend en er kan er op afstand met elkaar gesproken worden.

Voor dementie in latere fase
In deze fase wordt Wuzzi Alert vooral gebruikt om de gebruiker zoveel mogelijk vrijheid te geven en toch overal vindbaar te zijn. Met een zelf in te stellen veilige zone (omgeving, vaste wandelroute), wordt de contactpersoon automatisch gealarmeerd als de veilige zone wordt verlaten.

Er zijn twee soorten abonnementen die u als Wuzzi gebruiker kan kiezen:

Wuzzi Alert Social
Hierbij bepaalt u zelf met wie u de alarmering invult. Dit zijn meestal uw familie, buren of mantelzorgers. Bij een alarmsituatie worden deze contactpersonen een voor een gebeld, net zo lang tot er contact is.

Wuzzi Alert Professioneel
Hierbij vult u de alarmopvang in met een alarmcentrale. Onze centralisten zitten dag en nacht klaar om het alarm te beantwoorden. Bij urgentie kunnen zij altijd de hulpdiensten inschakelen, anders worden de contactpersonen een voor een gebeld om u te helpen.
In het klantenportal 'Mijn Wuzzi' kan de complete dienstverlening eenvoudig ingesteld en beheerd worden door de gebruiker of zijn/haar contactpersonen.
Wuzzi Alert zorgt voor veel vrijheid, veiligheid en rust voor iedereen.

Het mobiele alarm Wuzzi Alert is samen met gebruikers, familie en mantelzorgers ontwikkeld. Daarom is Wuzzi het meest gebruiksvriendelijke en goedkoopste mobiel alarm van Nederland.

Prijs
Een Wuzzi Pearl apparaatje kost € 80,- en € 25,- activatiekosten. In onze webwinkel rekent u dit als totaalpakket af. U betaalt dus € 105,-. Na betaling neemt onze afdeling Verkoop contact met u op over de activering van de Wuzzi. Tevens kunt u dan uw abonnementskeuze (per maand opzegbaar) doorgeven. Zodra u de Wuzzi in huis heeft hoeft er letterlijk niets geïnstalleerd te worden. Na het opladen werkt de door u gekozen dienstverlening (abonnementskeuze) direct.

De kosten per abonnement zijn:
Wuzzi Alert Social: abonnement kost € 8,95 per maand (en € 0,18 per minuut). Per maand opzegbaar.
Wuzzi Professioneel: abonnement kost € 13,95 per maand (en € 0,18 per minuut). Per maand opzegbaar.


Veelgestelde vragen
1. Werkt de Wuzzi op batterijen? Zo ja, welke en hoelang gaan deze mee? De Wuzzi werkt op 1 oplaadbare batterij (Li-ion batterij). Deze gaat 5-6 dagen mee. Met het bijgeleverde oplaadstation laadt u de Wuzzi op.
2. Wat is het bereik van de Wuzzi? Letterlijk overal in Nederland (en Europa). De Wuzzi is namelijk een alarm, zonder installatie in de woning.
3. Hoe is de Wuzzi te dragen? Standaard is een halskoord bijgeleverd. Ook wordt de Wuzzi vaak losgedragen in een broek- / hemdzak of handtas.
4. Wat doe ik 's nachts met de Wuzzi? Dit is geheel aan u. Aan te raden is om de Wuzzi binnen handbereik te hebben. Leg de Wuzzi bijvoorbeeld op uw nachtkastje, terwijl de Wuzzi aan de oplader ligt.
5. Is het geluid van de Wuzzi in te stellen? Het volume van het geluid is naar wens in te stellen. In de gebruiksaanwijzing staat duidelijk aangegeven hoe dit werkt.
6. Is de Wuzzi ook te gebruiken bij gevoel van onveiligheid? Uiteraard! Hiervoor wordt de Wuzzi ook in veel gevallen gebruikt. Met een sociale invulling komt het alarm uit bij één van de sociale contactpersonen (familie, buren) en met een professionele invulling bij onze alarmcentrale, die eventueel direct de hulpdiensten inschakelen.
7. Is de Wuzzi waterdicht? De Wuzzi is spatwaterdicht. Dit betekent dat u met de Wuzzi buiten in de regen kunt lopen. (niet geschikt voor gebruik onder de douche, in een zwembad of in zee).

Bij de Pearl wordt standaard een pincet toegevoegd, omdat het soms moeilijk is het klepje te openen voor het opladen met de usb-oplaadsnoer.
Lees meer
Specificaties
Specificaties
Periode fabrieksgarantie 1 jaar
Periode fabrieksgarantie 3 maanden op de batterij
Productgroep Wuzzi alert
Lees meer
Aanbevolen combinaties
Ook interessant voor u
  Laden
  Laden
  Waarom Vegro?
  Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
  Snelle leveringSnelle levering
  Met ruim 60 winkels altijd in de buurtAltijd in de buurt
  Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 2 88 77 66 
  Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij u in de buurt!
  Vegro Nieuwsbrief
  Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

  Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


  Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten