Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Buikband Louise Motherwear mt S/M 34 t/m 40 sienna Nr. A15043

Prijs
€ 44,99
Tijdelijk niet leverbaar
Buikband Louise Motherwear
Nr. A15043
€ 44,99
Tijdelijk niet leverbaar
Bij het retourneren van dit hygiëne artikel wordt u 100% doorbelast voor de kosten indien u de verzegeling heeft verbroken.
Omschrijving
Gedurende een aantal weken direct na de bevalling zijn de buik-, lage rug- en bekken(bodem)spieren en/of zenuwen van de bekkenbodem tijdelijk overbelast. Of dit in meer of mindere mate is verschilt per moeder. Het gevolg is voor ieder hetzelfde: de spieren van de buik, rug en bekken worden minder goed gevoeld, en is er minder controle over deze spieren. Wat uiteindelijk een verminderde stabiliteit en (meer) vermoeidheid bij bewegingen zoals opstaan en lopen kan veroorzaken. In dat geval kan een sluitband, zoals de Louise, uitkomst bieden.

De Louise sluitband geeft op een goede manier ondersteuning aan de buikwand, lage rug en bekken. Dit verbetert jouw rompstabiliteit, en geeft daardoor direct een fitter en zekerder gevoel. De sluitband heeft een drievoudige sluiting - voor stevige steun - én een extra handvat, om de hoofdband nog makkelijker aan te spannen. Na het aanspannen van de sluitband wordt de ondersteuning direct gegeven. De sluitband is elastisch, luchtdoorlatend, gemaakt van lichte materialen (zoals nylon) en heeft geen binnenvoering. Hierdoor voelt de sluitband luchtig en koel aan. TIP: draag de Louise sluitband over een hemdje, T-shirt of onderbroek. In het kort, de Louise sluitband biedt maximale ondersteuning in combinatie met een hoog draagcomfort, om jouw lichaam te herstellen tijdens de kraamperiode.

Advies
Geadviseerd wordt om de Louise sluitband direct ná de bevalling te dragen. De eerste dagen zowel overdag als 's nachts en na enkele dagen alleen overdag. Gemiddeld draag je de sluitband ongeveer twee tot drie weken. In die periode is het verstandig om het dragen van de sluitband langzaamaan af te bouwen. In overleg met de bekkenfysiotherapeut(e) kan de Louise sluitband eventueel langer worden gedragen.

Hoe te dragen?
Stap voor stap leggen we uit hoe de Louise sluitband omgedaan moet worden:
  • Stap 1: maak de drie sluitingen los.
  • Stap 2: zet de hoofdband met jouw persoonlijke drukbehoefte over het onderste deel van je buik vast.
  • Stap 3: gebruik (indien gewenst) het stoffen handvat van de hoofdband om de band aan te spannen.
  • Stap 4: bevestig de twee bovenbanden over je onderbuik voor extra ondersteuning.
  • Stap 5: zorg ervoor dat je nog vrij kan ademen, na het aanspannen van de sluitband.
De Louise sluitband dient op de hand gewassen te worden in lauwwarm water met een beetje wasmiddel. En gedroogd te worden aan de lucht. De droogtijd bedraagt circa vier tot zes uur.

Maatvoering
De Louise sluitband is verkrijgbaar in twee maten:
  • Maat S/M (broekmaat 34 t/m 40)
  • Maat M/L (broekmaat 42 t/m 48)
Kies de broekmaat vóór je zwangerschap. Ben je meer dan 20 kg aangekomen, of bevallen via een keizersnede? Kies dan voor één maat groter.
Specificaties
Absorptie Neemt vocht op
Periode fabrieksgarantie 1 jaar
Kleur Bruin
Luchtregulerend
Maat 34-40
Materiaal Rayon
Materiaal Omsloten rubber
Materiaal Nylon
Gebruik Na de bevalling
Vochtregulerend
Wasvoorschrift Handwas
Productgroep Sluitbanden
Web Sort Order 0
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden