Filters

Koop, leen of huur uw producten bij ons
Winkels door heel Nederland
24/7 bereikbaar op 0900 - 2 88 77 66
Koop, leen of huur uw producten bij ons
Winkels door heel Nederland
24/7 bereikbaar op 0900 - 2 88 77 66

Medela Swing Maxi Flex™ Borstkolf

Nr. A13415
De Medela Swing Maxi Flex™ is een dubbele elektrische borstkolf, die werkt via de bekende Medela 2-Phase Expression ®  technologie. Ofwel, een technologie die gebaseerd is op het natuurlijke zuigritme* van jouw baby. Wat resulteert in een comfortabelere kolfervaring. Het kolven verloopt snel en
Prijs
Dit artikel wordt voor u besteld.
Voor de levertijd nemen wij contact met u op.
Dit artikel wordt voor u besteld.
Voor de levertijd nemen wij contact met u op.
Dit product wordt binnen 3 werkdagen geleverd.
Voor advies op maat belt u 0900 - 2 88 77 66.
Medela Borstkolf Swing Maxi Flex
Nr. A13415
Bekijk de winkelvoorraad

Verzendkosten

Profiteer tijdelijk van gratis verzending op alle bestellingen.

Retourtijd

Koopartikelen mogen binnen 14 dagen worden geretourneerd, m.u.v. hygieneartikelen
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Omschrijving
De Medela Swing Maxi Flex™ is een dubbele elektrische borstkolf, die werkt via de bekende Medela 2-Phase Expression® technologie. Ofwel, een technologie die gebaseerd is op het natuurlijke zuigritme* van jouw baby. Wat resulteert in een comfortabelere kolfervaring. Het kolven verloopt snel en efficiënt. Bovendien kolf je door de dubbele kolf meer melk met een hogere energiewaarde dan als de borsten een voor een worden afgekolfd. De Medela Swing Maxi Flex™ is een uitstekende borstkolf voor moeders die de helft van de tijd een extra fles willen, de melkproductie op peil willen houden en meer tijd willen doorbrengen met de baby.

Medela Flex™ technologie
Bovendien beschikt de Medela kolf over de Medela Flex™ technologie: een kolfervaring die volledig op jou is afgestemd. Deze technologie is het resultaat van een vernieuwd PersonalFit Flex™ borstschild en PersonalFit Flex™ connector:
 • PersonalFit Flex™ borstschild: het vernieuwde borstschild biedt een betere pasvorm, dankzij de wijdere openingshoek van 105°. Dit voorkomt dat de melkkanalen samendrukken, waardoor de melkstroom wordt bevorderd. De ovale vorm van het schild kan 360° worden gedraaid. Ideaal, want hierdoor kun je het borstschild plaatsen in de positie die het beste aansluit op jouw borst. Dit resulteert in 11% meer melk, en je borst wordt tot 4% beter geleegd. Het borstschild voelt comfortabel en natuurlijk aan, dankzij de flexibele, gladde en zachte rand. De Medela Swing Maxi Flex™ borstkolf wordt geleverd inclusief Medela PersonalFit Flex™ borstschild. Let op! Maat S (21 mm) en M (24 mm) is standaard bijgeleverd. Bekijk de andere maten. Welke maat borstschild nodig is kan de kraamhulp of de verpleegkundige in het ziekenhuis bepalen.
 • PersonalFit Flex™ connector: de vernieuwde connector is voorzien van een 'overloopbeveiliging'. Hierdoor kun je achteroverleunen, en in een comfortabele houding kolven. Het resultaat hiervan: het voorkomt dat de moedermelk in de slang en motor loopt. Kortom, het komt ten goede van de melkstroom.
Eenvoud staat centraal
De compacte, elektrische kolf Medela Swing Maxi Flex™ kan eenvoudig worden meegenomen. Na gebruik kan de borstkolf gemakkelijk uit elkaar worden gehaald - zodat alle onderdelen goed gereinigd kunnen worden (bekijk de instructievideo) - en vervolgens weer eenvoudig in elkaar gezet kunnen worden (bekijk de instructievideo). Het gebruik is net zo eenvoudig.

En verder ...
De Medela Swing Maxi Flex™ borstkolf wordt geleverd inclusief:
 • 1 Swing Maxi motor-unit;
 • 1 netstroomadapter;
 • 2 flesjes met deksel (150 ml);
 • 2 flesstandaards;
 • 1 slang;
 • 2 PersonalFit Flex™ connectors;
 • 2 PersonalFit Flex™ borstschilden (S);
 • 2 PersonalFit Flex™ borstschilden (M);
 • 1 Quick Card.
*na het aanleggen van je baby, zuigt jouw baby in het begin snel om de melkstroom op gang te brengen en vervolgens langzamer om te drinken.
Lees meer
Aanbevolen combinaties
Ook interessant voor u
  Laden
  Laden
  Waarom Vegro?
  Uit voorraad leverbaar
  Snelle levering
  Met ruim 60 winkels altijd in de buurt
  Klantenservice 24/7 0800 - 2 88 77 66 (gratis)
  Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij u in de buurt!
  Vegro Nieuwsbrief
  Mis geen van onze acties, nieuwtjes en relevante ontwikkelingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief


  Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


  Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten