Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Luchtring Nr. 40050

Prijs
€ 0,-
Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Dit artikel wordt op het door jou gewenste moment geleverd, van maandag tot en met zaterdag.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Luchtring
Nr. 40050
€ 0,-
Laat je dit leenhulpmiddel op een vakantieadres bezorgen? Dan is het mogelijk dat jouw zorgverzekeraar het hulpmiddel niet vergoed. Neem voor meer informatie contact met ons op, via 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief).
Wordt gratis thuisbezorgd en opgehaald
26 weken gratis lenen
Jouw zorgverzekeraar betaalt
Omschrijving

De rubberen windring*, ook wel luchtring genoemd, biedt verlichting van de druk bij de stuit of anaalstreek tijdens het zitten. Of je nu last hebt van stuitproblemen of een zware bevalling hebt gehad, de windring helpt jou bij het comfortabeler zitten. Het hulpmiddel is opblaasbaar naar elke gewenste stevigheid, waardoor het comfortabeler zitten mogelijk maakt en de pijn tijdens het zitten verlicht.

Voor wie?

Een windring is geschikt als je tijdelijke verlichting van druk in de anaalstreek nodig hebt tijdens het zitten, bijvoorbeeld na de verwijdering van aambeien, na een ontsteking, na een bevalling of bij een gebroken stuitje. Een windring is echter niet geschikt als je (dreigende) decubitus (doorligplekken) of fistels hebt.

Hoe werkt een windring

De windring lijkt op een zwemband om op te zitten. Gebruik het handpompje of het ventiel om de windring op te blazen tot de gewenste stevigheid.

Vergoeding

De windring is bedoeld voor tijdelijk gebruik en wordt kosteloos verstrekt, onder de voorwaarde van een geldige indicatiestelling. Het doel van dit hulpmiddel is om kortstondige ondersteuning te bieden aan individuen met specifieke zorgbehoeften.

Bezorging

Vegro verzorgt met zorg en efficiëntie de levering van de windring. Ons toegewijde bezorgteam zorgt voor een professionele levering op de door jou gekozen locatie.

*Let op: het geleverde product kan afwijken van de getoonde afbeelding.

Specificaties
Diameter 45 cm
Maximaal gebruikersgewicht 100 kg
Productgroep Leen wigkussens
Web Sort Order 600
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden