Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

AD High Care Luchtkussen (inclusief pomp) hoogte 7,5 cm Nr. 10030

Prijs
€ 0,-
Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Dit artikel wordt op het door jou gewenste moment geleverd, van maandag tot en met zaterdag.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
AD zitkussen high care (lucht incl. pomp < 120 kg)
Nr. 10030
€ 0,-
Als je dit artikel gratis leent is het mogelijk dat het artikel dat wordt geleverd afwijkt van de getoonde afbeelding op deze site.

Laat je dit leenhulpmiddel op een vakantieadres bezorgen? Dan is het mogelijk dat jouw zorgverzekeraar het hulpmiddel niet vergoed. Neem voor meer informatie contact met ons op, via 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief).
Wordt gratis thuisbezorgd en opgehaald
26 weken gratis lenen
Jouw zorgverzekeraar betaalt
Omschrijving

Het Anti decubitus zitkussen High Care lucht (inclusief pomp) is gemaakt van soepel en elastisch natuurrubber, waardoor het een comfortabele zitervaring biedt. De luchtkamers zorgen voor een gelijkmatige drukverdeling, essentieel voor het voorkomen van decubitus.

Voor wie?

Het AD High Care Luchtkussen (inclusief pomp) is uitermate geschikt voor mensen die een verhoogd risico lopen op decubitus of zich in categorie I van decubitus bevinden. Decubitus betreft een plaatselijke beschadiging van de huid en/of onderliggend weefsel, vaak rond botten, veroorzaakt door druk of druk in combinatie met schuifkracht. Decubitus wordt ingedeeld in vier categorieën: I, II, III en IV.

Categorie I: niet wegdrukbare roodheid
Categorie II: blaarvorming of open blaar
Categorie III: oppervlakkige (wond) decubitus
Categorie IV: diepe (wond) decubitus

Hoe werkt het anti decubitus zitkussen (incl. pomp)

Het kussen moet worden opgepompt met de bijgeleverde pomp zodat er onder de stuit een ruimte van ongeveer 2 cm ontstaat, wat optimale ondersteuning garandeert. Anders dan bij andere zitkussens is er bij dit zitkussen geen gewichtsindicatie, waardoor het geschikt is voor verschillende gebruikers. Dit kussen biedt dus aanpasbare en effectieve ondersteuning voor diverse zorgbehoeften.

Vergoeding

Het anti-decubitus zitkussen is ontworpen voor tijdelijk gebruik en wordt kosteloos verstrekt onder de voorwaarde van een geldige indicatie. Het doel van dit zitkussen is om kortstondige ondersteuning te bieden aan personen met specifieke zorgbehoeften.

Bezorging

Vegro verzorgt de levering van het zitkussen met zorg en efficiëntie. Ons toegewijde bezorgteam zorgt voor een professionele levering op de door jou gekozen locatie.

*Let op: Het geleverde product kan afwijken van de getoonde afbeelding.

Specificaties
Breedte 44 cm
Hoogte 7,5 cm
Maximaal gebruikersgewicht 120 kg
Uitvoering Lucht
Productgroep Leen ad zitkussens
Web Sort Order 570
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden