Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Beker SASSCup compleet incl inzetstuk grijs Nr. A14930

Prijs
€ 22,99
Voor 14:00 besteld, morgen in huis Voor 14:00 besteld, morgen in huis Voor 14:00 besteld, morgen in huis
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Beker SASSCup compleet
Nr. A14930
€ 22,99
Gratis verzending bij een bestelling vanaf 50 euro
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren (m.u.v. hygiëne artikelen)
Omschrijving
De SASSCup is een drinkbeker, die speciaal ontwikkeld is voor een verminderde motoriek en/of trillende handen tijdens het drinken. Dit komt veelal voor bij een fysieke of verstandelijke beperking, zoals de ziekte van Parkinson, spastische bewegingen en tremoren (het beven of trillen van lichaamsdelen, zonder aantoonbare oorzaak).

De drinkbeker beschikt over een groot, comfortabel handvat en heeft een mooi formaat. En niet onbelangrijk: makkelijk vast te pakken, of over de hand te klemmen. Je kunt 'normaal' uit de beker drinken, dus zonder deksel, tuitje of rietje.

Wat maakt deze drinkbeker speciaal?
De SASSCup beschikt over een innovatief - speciaal voor deze beker ontworpen - inzetstuk. Dankzij dit inzetstuk blijft de vloeistof makkelijk in de beker, óók bij grove ongecontroleerde bewegingen. In feite houdt het inzetstuk de vloeistof tegen. Desondanks kan je toch comfortabel, makkelijk en op een normale manier uit de beker drinken. Dit doordat aan de zijkant van het inzetstuk gaatjes zitten, die ervoor zorgen dat de vloeistof in de beker kan doorstromen (met een snelheid van 15 tot 18 ml per seconde) als je de beker kantelt. Ook is de drinkbeker te gebruiken zonder dit innovatieve inzetstuk, dat makkelijk te verwijderen is.

Zowel de beker als het inzetstuk zijn vaatwasmachinebestendig en kunnen ook schoon worden gemaakt met heet water en een spoelborstel. De beker is gemaakt van hydrofoob, en stoot hierdoor vuil en water af, wat het schoonmaken een stuk makkelijker maakt.

De SASSCup is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Let op: de SASSCup drinkbeker is geen anti-lekbeker. De beker is geschikt om drinkyoghurt mee te drinken, maar dit stoomt wel langzamer. De drinkbeker is niet geschikt voor vla, yoghurt etc.
Specificaties
EAN 7422233139150
Periode fabrieksgarantie Fabricage fouten
Handvat 1
Inclusief Inzetstuk
Indicatie Motorische stoornissen
Indicatie Parkinson
Inhoud 150 ml
Kleur Grijs
Magnetronbestendig
Artikelgroep Bekers & zo
Vaatwasmachine bestendig
Productgroep Drinkhulpmiddelen
Web Sort Order 0
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden