Filters

Vegro klantenkaartWij willen graag dat u de kwaliteit van uw leven zelf bepaalt. Positieve gezondheid - dat is ons uitgangspunt. We zien vaak dat mensen (nog) veel willen doen, maar zich beperkt voelen door hun lichamelijke conditie. Bij Vegro willen wij graag een positieve bijdrage leveren aan het leven van mensen en kijken we naar wat iemand nog wel kan. Persoonlijke veerkracht van mensen staat hierbij centraal. We kijken niet graag naar de aanwezigheid van ziekte en beperkingen, maar leggen de nadruk op gezondheid en mogelijkheden.

Vrijblijvend persoonlijk advies door ons gespecialiseerde team consulenten


Met de Vegro klantenkaart kunt u gebruik maken van diverse voordelen en exclusieve hulp. Zo kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons gespecialiseerde team adviseurs. Onze leefstijlcoach luistert naar uw wensen rondom het verbeteren van uw leefomgeving en geeft desgewenst passend advies. Komen er hulpmiddelen aan te pas, dan gaan wij uiteraard na wat er wordt vergoed door de zorgverzekeraar.


Bestel nu uw Klantenkaart voor slechts €15,- en geniet direct van de volgende voordelen:


10% korting op het gehele huur- en koop assortiment

Profiteer van veel voordeel bij het gebruik van uw klantenkaart. In zowel de fysieke winkels als de webshop ontvangt u 10% korting op al onze huur- en koopproducten.

Gratis loophulpmiddelen lenen voor maximaal 13 weken

Behoefte aan wat tijdelijk ondersteuning door bijvoorbeeld een blessure? U kunt tot 13 weken loophulpmiddelen zoals krukken, een rollator of looprek gratis lenen.

Speciale evenementen en informatiebijeenkomsten

Krijg voorrang bij uitnodigingen voor speciale evenementen en informatiebijeenkomsten. Wij houden u op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen.


50% korting op een jaarabonnement voor de vitaliteitsapp 'Fitavie'

Fitavie is een innovatieve beweegapp, speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse 65-plusser. Fitavie wil middels functioneel bewegen op een leuke, laagdrempelige en slimme manier mensen in beweging brengen. Klik hier voor meer informatie.
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden