Elleboogondersteuning

Heeft u last van een peesontsteking of slijtage van de gewrichten bij uw elleboog? Of is deze overbelast geraakt tijdens het sporten? Neem dan eens een kijkje tussen de medische arm- en elleboogbraces met veel draagcomfort. Deze ontlasten uw weefselstructuren en spieren waardoor de pijn een stuk vermindert.

Advies: Sportieveling | Veelgestelde vragen

Elleboogondersteuning

Heeft u last van een peesontsteking of slijtage van de gewrichten bij uw elleboog? Of is deze overbelast geraakt tijdens het sporten? Neem dan eens een kijkje tussen de medische arm- en elleboogbraces met veel draagcomfort. Deze ontlasten uw weefselstructuren en spieren waardoor de pijn een stuk vermindert.

Advies: Sportieveling | Veelgestelde vragen
6 product(en) gevonden
Sorteren op:
Push Sports elleboogbrace universeel
Nr. A09667 Dit product wordt binnen 3 werkdagen geleverd.
Sales Sporten Push Klittenband Brace 30°c Elleboog braces

De Push Sports elleboogbrace biedt uitkomst bij een tennis- of golfersarm. Middels een pelotte oefent de brace druk uit op de onderarmspieren en ontlast zodoende de aangedane peesaanhechting van de spieren aan de elleboog. Geleidelijk wordt de druk opgebouwd, door het veerkrachtige materiaal van de pelotte en een klein elastisch onderdeel van de band. Met als resultaat: minder pijnklachten en een zeker gevoel tijdens het sporten.

De Push Sport elleboogbrace is universeel.

25,99

Meer informatie
Push Epibrace Med universeel
Nr. A01478 Dit product wordt binnen 3 werkdagen geleverd.
Sales Push Klittenband Brace Anatomisch 30°c Elleboog braces

De Push Med Elleboogbrace Epi zorgt ervoor dat pijnklachten bij een golfers- of tenniselleboog worden verminderd. Dankzij de drukpelotte wordt er gerichte druk gegeven op de extensoren (tennisarm) of de flexoren (golfersarm) van de pols, waardoor de aanhechting van deze spieren op de elleboog wordt ontlast.

46,99

Meer informatie
GM 023 Tennisarmbrace siliconen universeel
Nr. A01198 Dit product wordt binnen 3 werkdagen geleverd.
Sales Gm medical Brace Anatomisch 30°c handwas Gebruik fijnwasmiddel Goed uitspoelen Elleboog braces

De GM 023 Tennisarmbrace zorgt er voor dat de grijpfunctie van de hand sterk wordt verbeterd, bij een tenniselleboog. In de tennisarmbrace zit een siliconendeel verwerkt dat er voor zorgt dat de spierbuik goed omvat wordt. De brace zakt niet af.

35,99

Meer informatie
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurt
Klantenservice 24/7
GM 021 Tennisarmbandage
Dit product wordt binnen 3 werkdagen geleverd.
Sales Gm medical Bandage 30°c handwas Gebruik fijnwasmiddel Goed uitspoelen Elleboog braces

De GM 021 Tennisarmband zorgt er voor dat de grijpfunctie van de hand wordt verbeterd, bij een tenniselleboog. Door de band nemen de pijnklachten af, doordat er druk wordt uitgeoefend op de onderarmspier.

21,99

Meer informatie
GM 020 Tennisarmspalk
Dit artikel wordt voor u besteld.
Voor de levertijd nemen wij contact met u op.
Sales Gm medical 24-28 cm Klittenband Spalk Anatomisch 30°c handwas Gebruik fijnwasmiddel Goed uitspoelen Elleboog braces

De GM 020 Tennisarmspalk zorgt er voor dat pijnklachten vanuit de elleboog worden verminderd, doordat de maximale aanspanning op de spieren en pezen wordt verminderd. De aanspanning op de spieren en pezen wordt verminderd doordat er druk wordt uitgeoefend op de onderarmspier.

De GM 020 Tennisarmspalk LI M is geschikt voor de linkerhand met een omvang van 24 tot 28 cm. De omvang wordt bepaald door de lengte van de elleboogholte tot aan het polsgewricht te meten.

38,99

Meer informatie
GM 024 Tenniselleboogbandage
Dit artikel wordt voor u besteld.
Voor de levertijd nemen wij contact met u op.
Sales Gm medical 26-28 cm Bandage Anatomisch 30°c handwas Gebruik fijnwasmiddel Goed uitspoelen Elleboog braces

De GM 024 Tenniselleboogbandage zorgt er voor dat geblesseerde weefselstructuren, zoals banden, kapsels, kraakbeen en gewrichten worden ondersteund. De weefselstructuren worden ondersteund door de compressie, die verwerkt is in de bandage. Bovendien wordt de doorbloeding bevorderd. Het dragen van een tenniselleboogbandage helpt te voorkomen dat er verkeerde bewegingen worden gemaakt.

35,99

Meer informatie

  Verminder uw pijn met een elleboogbrace

  Elleboogbandage of armbrace?
  Naast de elleboogbraces vindt u elleboogbandages en armbraces. De bandages schuift u over uw elleboog heen, zodat deze volledig bedekt raakt. De bandage oefent vervolgens druk uit op uw gewrichten, zodat deze ontlast worden. Bovendien zijn de bandages huidvriendelijk en ze voorkomen ongewenste bewegingen.

  De armbrace is ideaal bij bijvoorbeeld een tennisarm. U schuift de brace tot bovenaan uw onderarm. De brace drukt vervolgens op uw spieren. Hierdoor oefenen uw spieren minder druk uit op de peesaanhechtingen bij de elleboog, waardoor deze ontlast worden. Ook deze braces zijn vriendelijk voor de huid en verschuiven niet tijdens het dragen.

  Maatvoering
  De elleboogbraces zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De juiste maat vindt u door de omtrek van uw elleboog of onderarm te meten. In de productomschrijving leest u wat u moet meten bij welk product en welke maat bij uw omtrek hoort.

  Vragen?
  Heeft u vragen over de elleboogbraces? Neem dan gratis contact op. Onze specialisten zijn 24 uur per dag beschikbaar en beantwoorden graag uw vragen. U kunt uw bestelling thuis laten bezorgen, maar u mag deze ook altijd ophalen bij een van onze winkels.
  Laden
  Laden
  Waarom Vegro?
  Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
  Snelle leveringSnelle levering
  Met ruim 60 winkels altijd in de buurtMet ruim 60 winkels altijd in de buurt
  Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 2 88 77 66 
  Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij u in de buurt!
  Vegro Nieuwsbrief
  Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

  Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


  Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten