Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Matras Soof incl incontinentiehoes 70x200x20 cm < 140 kg Nr. A18103

Prijs
20% korting
€ 1.172,00 € 937,60
Dit artikel wordt voor jou besteld.
Voor de levertijd nemen wij contact met jou op.
Dit artikel wordt voor jou besteld.
Voor de levertijd nemen wij contact met jou op.
Dit artikel wordt binnen 1-3 werkdagen geleverd.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Matras Soof incl incontinentiehoes
Nr. A18103
€ 1.172,00 € 937,60
20% korting
Dit is een hygiëne artikel.
Duurzaam matras: 100% circulair
30% lichter dan schuimmatrassen
In verschillende afmetingen verkrijgbaar
Omschrijving
Het Soof® matras is een volledig circulair matras. Ofwel, een matras dat volledig duurzaam ontwikkeld is. Elk Soof® matras is de basis voor een volgend Soof® matras. Maar is er meer: zo ligt de CO2 uitstoot bij het ontwikkelen van dit matras 70% lager dan bij schuimmatrassen, en bestaat het matras uit polyester-elastomeren. Hierdoor wordt de uitstoot van giftige dampen bij verbranding of verhitting tot een minimum beperkt. Wat bijdraagt aan de veiligheid.

Soof® is geschikt als basismatras en als preventief decubitusmatras (tot en met categorie twee).

Comfort, flexibiliteit en stabiliteit
De drie waardevolle karaktereigenschappen van het Soof® matras zijn: comfort, flexibiliteit en stabiliteit. Deze eigenschappen gaan nooit verloren. Zelfs niet als het matras continu wordt belast. Dit is te danken aan de drukverspreidende eigenschappen van het Soof® matras. Waar andere matrassen meestal drukverlagend of drukverdelend zijn. Door de drukverspreidende eigenschappen wordt jouw lichaamsdruk in een dieper gedeelte van het matras verspreid. Ook kun je door deze eigenschap makkelijker draaien en keren op het matras, en wordt de stabiliteit verhoogt bij het in en uit bed stappen.

Soof® is drukverspreidend door de unieke samenstelling van het matras: vezels verweven in een complexe, driedimensionale structuur. Dit creëert een open karakter, waardoor het matras niet vatbaar is voor vocht. Hierdoor wordt broei voor een groot gedeelte vermeden.

Minder fysieke belasting 
Het Soof® matras is 30% lichter vergeleken met schuimmatrassen. Dit merk je ongetwijfeld als je het matras verschoond of verplaatst. Soof® zorgt dus voor minder fysieke belasting.

Makkelijk reiningen 
De open 3D-structuur - gemaakt van continue vezelkussens, waar stofvezels zich niet hechten - zorgt ervoor dat je het matras effectief en snel kunt desinfecteren. Zo kun je dit matras onder een waterstraal afspoelen. De waterretentie hierbij is extreem laag: het Soof® matras droogt 300% sneller dan een schuimmatras.


Innovatieve Soof® technologie 
De kern - de Breathair® core - van dit matras is 100% circulair. Dit is een kern die bestaat uit een oneindige structuur van thermoplastische elastomeerdraden, die versterkt zijn met Pelprene®. Pelprene® zorgt ervoor dat het matras niet kan kromtrekken of vervormen. De Pelprene® is bewerkt met dunne draden, waardoor Soof® ook over antibacteriële eigenschappen beschikt. Verder absorbeert het matras geen vocht, waardoor schimmel niet kan hechten.

Dit Soof® matras wordt geleverd met een incontinentiehoes. Het PU-gecoate materiaal van de hoes is antiallergisch en bi-elastisch.

Dit matras is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Is jouw gewenste afmeting online niet beschikbaar? Neem contact met ons op via 0900 - 288 77 66 en vraag naar de mogelijkheden.
Specificaties
Brandwerend/vertragend
Breedte 70 cm
Drukverdelend
Drukverlagend
Periode fabrieksgarantie 10 jaar op het frame
Hoogte 20 cm
Indicatie Gewrichtsklachten/pijn
Indicatie Schouderklachten
Indicatie Spierklachten
Indicatie Decubitus
Lengte 200 cm
Levensduur 6-10 jaar gebruiksafhankelijk
Materiaal Elastomeerdraden met pelprene
Maximaal gebruikersgewicht 140 kg
Crib 7
Merk Deron
Optimale ondersteuning
Optimale stabiliteit
Goed ventilerend
Vochtregulerend
Wasmachinebestendig
Wasbaar
Wasdrogerbestendig
Wasvoorschrift Tot 95°c(hoes)
Waterdicht
Productgroep Foam matrassen
Web Sort Order 0
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden