Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

AD Medium Care Foammatras hoogte 14-15 cm Nr. 10500

Prijs
€ 0,-
Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Dit artikel wordt op het door jou gewenste moment geleverd, van maandag tot en met zaterdag.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
AD matras medium care (foam max 130 kg)
Nr. 10500
€ 0,-
Laat je dit leenhulpmiddel op een vakantieadres bezorgen? Dan is het mogelijk dat jouw zorgverzekeraar het hulpmiddel niet vergoed. Neem voor meer informatie contact met ons op, via 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief).
Wordt gratis thuisbezorgd en opgehaald
26 weken gratis lenen
Jouw zorgverzekeraar betaalt
Omschrijving

Het AD matras Medium Care Foam* heeft een top- en onderlaag van traagschuim, zodat het matras altijd op de juiste wijze op het bed ligt. Traagschuim komt - traag - terug in de originele vorm als het wordt ingedrukt. De bovenlaag biedt drukverlichting en een goede ventilatie.

Het preventieve antidecubitusmatras is voorzien van een incontinentiehoes. Dit anti-decubitus matras, ook wel het statische AD-matras genoemd, vermindert effectief de kans op doorligwonden (decubitus).

Bekijk alle matrassen in ons leenassortiment.

Voor wie?

Het AD matras Medium Care Foam is een ideaal medisch matras voor cliënten met een verhoogd risico op decubitus (categorie I of II). Geschikt bij beginnende decubitus en roodheid van de huid. Het matras wordt geleverd met een incontinentiehoes voor extra gemak.

*Decubitus is een gelokaliseerde beschadiging van de huid en/of onderliggend weefsel, meestal ter hoogte van een botuitsteeksel. Dit als gevolg van druk, of druk in samenhang met schuifkracht. Decubitus wordt onderverdeeld in vier categorieën: I, II, III en IV.

Categorie I: niet wegdrukbare roodheid

Categorie II: blaarvorming of open blaar

Categorie III: oppervlakkige (wond) decubitus

Categorie IV: diepe (wond) decubitus

Hoe werkt het AD Medium Care Foammatras?

Leen het AD-matras Medium Care Foam voor preventief en curatief gebruik. Het past zich aan voor optimale drukverdeling met koudschuim en traagschuim. Bij horizontaal gebruik en maximaal 30 graden verstelling verdeelt het de druk gelijkmatig, voorkomend risico op schuifkrachten of kuilvorming. Let op: externe factoren zoals een koude kamer kunnen invloed hebben. Geschikt voor cliënten met decubitusrisico. Let op: wisselligging wordt altijd geadviseerd.

Wordt een medisch matras vergoed?

Het AD Medium Care Foammatras is specifiek ontworpen voor kortdurend gebruik en kan kosteloos worden geleend bij een geldige indicatiestelling. Dit matras is bedoeld om tijdelijke ondersteuning te bieden aan individuen met specifieke zorgbehoeften.

*Het geleverde product kan afwijken van de getoonde afbeelding.
Specificaties
Breedte 90 cm
Gewicht 40 kg
Hoogte 14-15 cm
Maximaal gebruikersgewicht 130 kg
Uitvoering Traagschuim
Productgroep Leen ad matrassen
Web Sort Order 820
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden