Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

AD High Care Plus Low Airmatras (incl. pomp) hoogte 20 cm Nr. 10540

Prijs
€ 0,-
Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Dit artikel wordt op het door jou gewenste moment geleverd, van maandag tot en met zaterdag.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
AD matras high care+ low air (incl. pomp < 250 kg)
Nr. 10540
€ 0,-
Als je dit artikel gratis leent is het mogelijk dat het artikel dat wordt geleverd afwijkt van de getoonde afbeelding op deze site.

Laat je dit leenhulpmiddel op een vakantieadres bezorgen? Dan is het mogelijk dat jouw zorgverzekeraar het hulpmiddel niet vergoed. Neem voor meer informatie contact met ons op, via 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief).
Wordt gratis thuisbezorgd en opgehaald
26 weken gratis lenen
Jouw zorgverzekeraar betaalt
Omschrijving
Het AD matras High Care Plus Low Air werkt met een geautomatiseerd druksysteem. Door drukmetingen (een sensormat) bepaalt de pomp automatisch wat de tegendruk moet zijn, en past dit aan. Dit resulteert in een zo laag mogelijke druk voor de cliënt (de zorgvrager) ongeacht de lengte, het gewicht of de positie.

Let op: dit antidecubitusmatras wisselt niet compleet van druk en is geen luchtwisselsysteem! Hierdoor geschikt voor cliënten met botmetastasen. En óók geschikt voor cliënten met epilepsie en spasmen. Wisselligging wordt altijd geadviseerd. Vóór eerste gebruik het matras volledig op druk laten komen voordat het wordt belast.

Het AD matras High Care Plus Low Air is geschikt voor cliënten met categorie III of IV van decubitus*.

*Decubitus is een gelokaliseerde beschadiging van de huid en/of onderliggend weefsel, meestal ter hoogte van een botuitsteeksel. Dit als gevolg van druk of druk in samenhang met schuifkracht. Decubitus wordt onderverdeeld in vier categorieën: I, II, III en IV.

Categorie I: niet wegdrukbare roodheid
Categorie II: blaarvorming of open blaar
Categorie III: oppervlakkige (wond) decubitus
Categorie IV: diepe (wond) decubitus

Het AD matras High Care Plus Low Air werkt het best bij horizontaal gebruik. Een maximale hoofd-/voetverstelling van 30 graden is mogelijk; bij een grotere verstelling wordt de druk op één plek te hoog, waardoor er meer risico ontstaat op schuifkrachten en/of risico op kuilvorming.

Let op: dit is een globale omschrijving voor het uitzetten van een AD-matras. Echter iedere casus is uniek. De definitieve keuze met betrekking tot het matras kan afwijken. Neem bij twijfel altijd contact op met Vegro, via 0900 - 288 77 66.

Het AD matras High Care Plus Low Air is voor kortdurend gebruik en met een geldige indicatiestelling verkrijgbaar in het gratis leenassortiment.
Specificaties
Breedte 87 cm
Hoogte 20 cm
Maximaal gebruikersgewicht 250 kg
Minimaal gebruikersgewicht 30 kg
Uitvoering Lucht
Productgroep Leen ad matrassen
Web Sort Order 0
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden