Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Rollator Topro Hestia indoor grijs Nr. A17299

Prijs
€ 299,00
Dit artikel wordt voor jou besteld.
Voor de levertijd nemen wij contact met jou op.
Dit artikel wordt voor jou besteld.
Voor de levertijd nemen wij contact met jou op.
Dit artikel wordt binnen 1-3 werkdagen geleverd.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Rollator Topro Hestia indoor
Nr. A17299
€ 299,00

Extra service?

€ 17,50
Vegro Bezorgservice all-in
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren (m.u.v. hygiëne artikelen)
Omschrijving
Een binnenrollator die jou comfort en onafhankelijkheid biedt in jouw eigen huis, en ook stijlvol, ruimtebesparend en opvouwbaar is; dat is de TOPRO Hestia rollator. Met deze binnenrollator verplaats jij je makkelijk en veilig door je huis heen. Ook ondersteunt de rollator je bij het opstaan en gaan zitten. En kun je de rollator gebruiken voor het veilig vervoeren van maaltijden of andere (kleine) items in huis. Natuurlijk garandeert TOPRO jou de beste kwaliteit en stabiliteit.

De voordelen van de TOPRO Hestia binnenrollator:
  • Door de ergonomisch gevormde, in hoogte verstelbare handgrepen met leuning en remhendel, is de rollator in verschillende standen te zetten, en met één hand te bedienen.  
  • Sta-op handgrepen: de handgrepen zijn uitschuifbaar. Dit zorgt voor een veilige ondersteuning bij het opstaan en gaan zitten, op bijvoorbeeld je sta-opstoel. Wanneer je staat of zit, kun je de handgrepen weer inschuiven.   
  • Verschuifbaar en afneembaar dienblad: het dienblad schuift makkelijk heen en weer. Zo kan het dienblad als tafeltje gebruikt worden wanneer je zit. Ook kan het dienblad naar de loopzijde worden verschoven als je gaat zitten. In het dienblad zit een bekerhouder en een groef voor de smartphone of tablet. Als je de speakers in de groef plaatst versterkt dit het volume. Onder het dienblad zit een gaas, voor het verplaatsen van kleine items.
  • Compact en snel opgevouwen: de rollator kan makkelijk worden opgevouwen. Wanneer de rollator is opgevouwen staat deze zelfstandig.
Specificaties
Web Sort Order 0
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden