Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Driewielfiets Van Raam Maxi Comfort Vegro premiumdealer configuratie Nr. A17304

Prijs
15% korting!
€ 6.719,00 € 5.711,15
Dit artikel wordt voor jou besteld.
Voor de levertijd nemen wij contact met jou op.
Dit artikel wordt voor jou besteld.
Voor de levertijd nemen wij contact met jou op.
Dit artikel wordt binnen 1-3 werkdagen geleverd.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Driewielfiets Van Raam Maxi Comfort
Nr. A17304
€ 6.719,00 € 5.711,15
15% korting!
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren (m.u.v. hygiëne artikelen)
Omschrijving
Vegro verkoopt de Maxi Comfort 'Vegro premiumdealer configuratie' als een compleet pakket. Dit betekent dat Vegro de meest geschikte opties al op de fiets heeft gezet, en in de prijs heeft meegenomen. Zo heeft de Maxi Comfort 'Vegro premiumdealer configuratie' een silent elektro HT-trapondersteuning motor inclusief verlichting, 11 Ah accu inclusief oplader, 8 versnellingen vrijloop, hydraulische remmen en antilekbanden. Deze driewielfiets heeft een standaard framehoogte van 51 cm. De driewielfiets is ook in een lagere en hogere framehoogte, en met meer of minder opties te verkrijgen. Wij adviseren jou graag. Maak hiervoor een afspraak met de adviseur aan huis.

De Maxi Comfort is een driewielfiets met elektrische trapondersteuning. Fietsen wordt hierdoor een stuk makkelijker. En is voor velen zelfs makkelijker te berijden dan een traditionele fiets. Dit model uit de Van Raam-serie heeft een extra lage ruime instap, stuurt lichter en heeft een andere zitpositie – vergeleken met andere driewielfietsen. Hierdoor ontstaat een ergonomische zithouding. Ofwel; jouw nek, schouders, rug en polsen worden minder belast. De Maxi Comfort past door een standaard deur.

Lagere zitpositie en instap
Op de Maxi Comfort zit je niet boven de trapas, maar iets erachter. Hierdoor is jouw zitpositie lager en kun je met beide voeten altijd op de grond komen. En dat met behoudt van een optimale kniebeweging als je trapt. Bij het opstappen hoef je jouw been praktisch niet omhoog te tillen. Je kunt de driewielfiets onder je door trekken en gaan zitten, dankzij de extra lage instap. Het afstappen gaat net zo makkelijk. Ook voelt de Maxi Comfort comfortabeler aan, doordat het zwaartepunt lager ligt.

Smart e-bike
Standaard wordt de Maxi Comfort driewielfiets als smart e-bike geleverd. Kortom, een fiets met een slim en strak design, met de allernieuwste technologie. Via de 'Van Raam e-bike-app' kun je (op afstand) diverse gegevens inzien over je fiets en accu. Verder kun je de app gebruiken voor onder andere fietsroutes, en waar je fiets geparkeerd staat. Perfect, tegen diefstal. Meer informatie over de app lees je hier.

Redenen om te kiezen voor de Maxi Comfort:
  • Voorzien van elektrische trapondersteuning (smart e-bike)
  • Makkelijk op- en afstappen door extra lage instap
  • Ergonomische zithouding
  • Op het zadel gaan zitten met praktisch beide voeten op de grond. Fiets schuift onderdoor
  • Lichter sturen dan een standaard driewielfiets
  • Meer kracht door voorwaartse trapbeweging
  • Gelijk met voeten aan de grond
  • Kan door een normale deur
Specificaties
Web Sort Order 0
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden