Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Driewielfiets Van Raam Easy Rider 3 Vegro premiumdealer configuratie Nr. A17303

Prijs
15% korting!
€ 7.619,00 € 6.476,15
Dit artikel wordt voor jou besteld.
Voor de levertijd nemen wij contact met jou op.
Dit artikel wordt voor jou besteld.
Voor de levertijd nemen wij contact met jou op.
Dit artikel wordt binnen 1-3 werkdagen geleverd.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Driewielfiets Van Raam Easy Rider 3
Nr. A17303
€ 7.619,00 € 6.476,15
15% korting!
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren (m.u.v. hygiëne artikelen)
Omschrijving
Vegro verkoopt de Easy Rider 3 (derde generatie) 'Vegro premiumdealer configuratie' als een compleet pakket. Dit betekent dat Vegro de meest geschikte opties al op de fiets heeft gezet, en in de prijs heeft meegenomen. Zo heeft de Easy Rider 3 'Vegro premiumdealer configuratie' een silent elektro HT-trapondersteuning motor inclusief verlichting, 11 Ah accu inclusief oplader, traploze (naaf)versnelling, opklapbare armleuningen, dubbele stokhouder en antilekbanden. Deze driewielfiets (maat medium) is geschikt voor een binnenbeenlengte van 65 - 88 cm. De driewielfiets is ook in de maat large, en met meer of minder opties te verkrijgen. Wij adviseren jou graag. Maak hiervoor een afspraak met de adviseur aan huis.

De Easy Rider 3 (derde generatie) is een zitdriewielfiets met elektrische trapondersteuning voor volwassenen. De fiets is heel makkelijk in gebruik. Zelfs als je nog niet eerder op een driewielfiets hebt gefietst. Daarnaast ervaar je een perfect rijcomfort, door de voorwaartse trapbeweging en de vering in het frame.

Uniek frame
Het unieke frame zorgt voor een lage instap, en voor een lager zwaartepunt. Verder is de Easy Rider voorzien van een comfortabele zitting met verstelbare rugsteun, stuitontlasting en - aan de zijkant - opstaande randen. Dit alles zorgt voor een beter zitcomfort en zijdelingse steun, ofwel: een stabiel én veilig gevoel. Via de 'snelspanhendel' kun je de afstand van de zitting tot het stuur makkelijk verstellen. Ook stap je heel makkelijk van de fiets af, doordat de Easy Rider een hogere zitting heeft. De driewielfiets Easy Rider past door een standaard deur.

Smart e-bike
Standaard is de zitdriewielfiets in de achterbrug uitgerust met een HT-motor, met een aandrijving direct op de achteras. De Easy Rider wordt als Smart e-bike geleverd. Kortom, een fiets met een slim en strak design, met de allernieuwste technologie. Accu leeg? In de rugleuning bevindt zich standaard een extern laadpunt. Optioneel kun je kiezen voor een tweede accu op Easy Rider 3, waardoor je extra lang kunt genieten van de elektrische trapondersteuning.

Van Raam e-bike app
Via de 'Van Raam e-bike-app' kun je (op afstand) diverse gegevens inzien over je fiets en accu. Verder kun je de app gebruiken voor fietsroutes, en waar je fiets geparkeerd staat. Perfect, tegen diefstal. Meer informatie over de app lees je hier.

Redenen om te kiezen voor de Easy Rider 3
  • Voorzien van elektrische trapondersteuning (smart e-bike)
  • Geveerd frame voor maximaal comfort
  • Comfortabele zitting met stuitontlasting en verstelbare rugsteun
  • Zeer stabiel en voorzien van lage instap
  • Minder belasting van de rug, nek, schouders en polsen door speciale fietshouding
  • Zeer wendbaar door kleine draaicirkel
Specificaties
Web Sort Order 0
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden