Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Sta-op hulp verrijdbaar (max 150 kg) Nr. 90350

Prijs
€ 0,-
Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Dit artikel wordt op het door jou gewenste moment geleverd, van maandag tot en met zaterdag.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Sta-ophulp verrijdbaar (max 150 kg)
Nr. 90350
€ 0,-
Laat je dit leenhulpmiddel op een vakantieadres bezorgen? Dan is het mogelijk dat jouw zorgverzekeraar het hulpmiddel niet vergoed. Neem voor meer informatie contact met ons op, via 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief).
Wordt gratis thuisbezorgd en opgehaald
26 weken gratis lenen
Jouw zorgverzekeraar betaalt
Omschrijving

De verrijdbare sta-ophulp* is ontworpen om ondersteuning te bieden aan mensen die moeite hebben met lopen of helemaal niet kunnen lopen. Het hoofddoel is om hen aan te moedigen actief te blijven door zelfstandig op te staan met behulp van deze mobiliteitsoplossing. Bovendien verlicht dit hulpmiddel de belasting voor zorgverleners, aangezien het hen helpt bij het ondersteunen van de bewegingen zonder overmatige fysieke inspanning. Met deze sta-loopbeugel kunnen mensen, met hulp van hun verzorger, gemakkelijker opstaan, gaan zitten en zich verplaatsen.

Voor wie?

De sta-loopbeugel is ideaal als opstaan en lopen moeizaam voor je is. Met deze beugel kan je, met ondersteuning van jouw verzorger, opstaan vanuit een zittende positie, zoals uit bed, een (rol)stoel, of van het toilet. Het is echter belangrijk dat je voldoende kracht in je armen heeft om jezelf op te trekken en te kunnen staan.

Hoe werkt de verrijdbare sta-ophulp?

Met de verrijdbare sta-loopbeugel, ontworpen om jouw en je verzorger in staat te stellen je te laten staan en te verplaatsen. Je dient je voeten stevig op de stroeve voetenplaat zetten. Door jezelf op te trekken met behulp van de solide beugels, kun je gaan zitten. Deze sta-ophulp is speciaal ontworpen voor gebruik in natte ruimten zoals de badkamer en het toilet en past om de meest gangbare toiletten. Bovendien is de actieve opstaphulp voorzien van een afneembare zitting. Raadpleeg voor gebruik de bijgeleverde gebruiksaanwijzing.

Vergoeding

De verrijdbare sta-ophulp is ontworpen voor kortdurend gebruik en wordt kosteloos verstrekt, mits er een geldige indicatiestelling aanwezig is. Het doel van de verrijdbare sta-ophulp is om tijdelijke ondersteuning te bieden aan individuen met specifieke zorgbehoeften.

Bezorging

Vegro verzorgt met zorg en efficiëntie de levering van de sta-op hulp. Ons toegewijde bezorgteam zorgt voor een professionele levering op de door jou gekozen locatie.

*Let op: het geleverde product kan afwijken van de getoonde afbeelding.

Specificaties
Breedte 75 cm
Gewicht 28 kg
Hoogte 118,5 cm
Lengte 116 cm
Maximaal gebruikersgewicht 150 kg
Productgroep Leen staop hulpen
Web Sort Order 610
Beoordelingen (2)
  • Valt tegen
    Helaas gaan die poten niet uit elkaar waardoor ik niet onder mijn stoel kan. Ik heb een stoel met een ronde plaatMijn man had een steady bij. Wijckerslooth waarvan de Poten open konden.
  • Geweldig hulpmiddel
    Solide! De steady is dé redding bij het verplaatsen van mijn man, die zijn enkel heeft gebroken en daarbij parkinson heeft.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden