Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Actieve tillift (incl. accu/lader) Nr. 90000

Prijs
€ 0,-
Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Dit artikel wordt op het door jou gewenste moment geleverd, van maandag tot en met zaterdag.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Actieve tillift (incl. accu/lader)
Nr. 90000
€ 0,-
Als je dit artikel gratis leent is het mogelijk dat het artikel dat wordt geleverd afwijkt van de getoonde afbeelding op deze site.

Laat je dit leenhulpmiddel op een vakantieadres bezorgen? Dan is het mogelijk dat jouw zorgverzekeraar het hulpmiddel niet vergoed. Neem voor meer informatie contact met ons op, via 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief).
Wordt gratis thuisbezorgd en opgehaald
26 weken gratis lenen
Jouw zorgverzekeraar betaalt
Omschrijving
De actieve tillift is een compacte stalift, die de cliënt (de zorgvrager) uitnodigt om op een comfortabele manier in een staande houding te komen. Ook is de actieve tillift een zeer wendbare stalift, waardoor die in de thuissituatie goed inzetbaar is. De lift is voorzien van een elektrisch bedienbare pootspreiding, die voor een soepele en geleidelijke transfer van de cliënt zorgt. De lift is uitgebreid getest door 'Nationale Vereniging de Zonnebloem', en voorzien van een keurmerk die de veiligheid van de lift garandeert. Geleverd inclusief sling. We adviseren jou de accu elke nacht op te laden, dit komt de levensduur ten goede.

Let op: een actieve tillift is geen vervoersmiddel.

Een actieve tillift is voor kortdurend gebruik en met een geldige indicatiestelling verkrijgbaar in het gratis leenassortiment.

Gebruiksaanwijzingen:
Gebruiksaanwijzing Actieve tillift.pdf
Handleidingen Vegro actief.pdf
Specificaties
Gewicht 49 kg
Lengte onderstel 111 cm
Maximaal gebruikersgewicht 160 kg
Onderrijdhoogte 11 cm
Potenspreiding 68-114 cm
Uitvoering Actief
Productgroep Leen tilliften
Web Sort Order 0
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden