Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Toiletverhoger 6cm (max 130 kg) Nr. 30410

Prijs
€ 0,-
Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Dit artikel wordt op het door jou gewenste moment geleverd, van maandag tot en met zaterdag.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Toiletverhoger 6cm (max 130 kg)
Nr. 30410
€ 0,-
Laat je dit leenhulpmiddel op een vakantieadres bezorgen? Dan is het mogelijk dat jouw zorgverzekeraar het hulpmiddel niet vergoed. Neem voor meer informatie contact met ons op, via 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief).
Wordt gratis thuisbezorgd en opgehaald
26 weken gratis lenen
Jouw zorgverzekeraar betaalt
Omschrijving

Deze toiletverhoger van 6 cm* hoogte is een handig hulpmiddel voor wie moeite heeft met opstaan van het toilet. Het kan eenvoudig op elk standaard toilet worden geplaatst en biedt extra hoogte, waardoor het opstaan en zitten comfortabeler wordt. De verhoger is makkelijk te bevestigen en te verwijderen, en de antislipprofielen zorgen voor extra stabiliteit. Geschikt voor personen tot 130 kg. De toiletverhoger is beschikbaar in ons kosteloze leen assortiment voor tijdelijk gebruik met een geldige indicatiestelling. Het is een erg praktisch en comfortabel hulpmiddel voor meer zelfstandigheid in de badkamer.

De verschillende hoogtes (6 cm, 10 cm of 15 cm) maken het mogelijk om het product aan te passen aan individuele behoeften, waardoor het een handige en veelzijdige oplossing is voor iedereen die extra ondersteuning nodig heeft in de badkamer.

Voor wie?

De Toiletverhoger 6 cm (max 130kg) is geschikt voor mensen die moeite hebben met opstaan van het toilet en behoefte hebben aan extra hoogte voor meer comfort en zelfstandigheid. Dit product is met name handig voor personen met mobiliteitsproblemen, ouderen of anderen die ondersteuning nodig hebben bij dagelijkse activiteiten in de badkamer. De toiletverhoger biedt een praktische oplossing om het toiletgebruik toegankelijker te maken, zonder de noodzaak van ingrijpende aanpassingen aan het bestaande toilet.

Hoe werkt deze toiletverhoger?

Deze toiletverhoger is ontworpen voor eenvoudig gebruik en vereist geen ingewikkelde installatie. Plaats eenvoudig de verhoger op het bestaande toilet, zodat het de zithoogte met 6 cm verhoogt. Dit vergemakkelijkt het opstaan en gaan zitten, waardoor het toilet comfortabeler wordt voor gebruikers. Het product biedt extra hoogte en stabiliteit zonder de noodzaak van complexe bediening. Er zijn twee gebruiksaanwijzingen aanwezig: gebruiksaanwijzing 1 en gebruiksaanwijzing 2.

Vergoeding

Deze toiletverhoger van 6 cm hoogte is ontworpen voor kortdurend gebruik en kan kosteloos worden geleend bij een geldige indicatiestelling. Het biedt tijdelijke ondersteuning voor personen met specifieke zorgbehoeften, waardoor het toiletgebruik comfortabeler wordt.

Bezorging

De bezorgservice van Vegro biedt een naadloze en zorgeloze ervaring. Met ons toegewijde team van bezorgers zorgen we ervoor dat het product op een professionele en vriendelijke manier gratis wordt afgeleverd op de door jou gekozen locatie. 

*Het geleverde product kan afwijken van de getoonde afbeelding.
Specificaties
Breedte 36 cm
Gewicht 1,1 kg
Hoogte 6 cm
Lengte 36 cm
Maximaal gebruikersgewicht 150 kg
Productgroep Leen toiletverhogers
Web Sort Order 0
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden