Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Overtoilet Nr. 30320

Prijs
€ 0,-
Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Dit artikel wordt op het door jou gewenste moment geleverd, van maandag tot en met zaterdag.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Overtoilet
Nr. 30320
€ 0,-
Laat je dit leenhulpmiddel op een vakantieadres bezorgen? Dan is het mogelijk dat jouw zorgverzekeraar het hulpmiddel niet vergoed. Neem voor meer informatie contact met ons op, via 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief).
Wordt gratis thuisbezorgd en opgehaald
26 weken gratis lenen
Jouw zorgverzekeraar betaalt
Omschrijving

Overzettoilet stoel lenen

Het overzettoilet* wordt over jouw bestaande toilet geplaatst, waardoor het dienst doet als een vrijstaande toiletverhoger. De verhoging en de armsteunen zijn ontworpen om het opstaan van het toilet makkelijker te maken. Het overzettoilet is voorzien van een spatscherm en afneembare armsteunen. Deze toiletstoel biedt niet alleen extra hoogte, maar ook ondersteuning bij het gaan zitten en opstaan, waardoor je veilig en zelfstandig gebruik kunt maken van het toilet. De armleuningen zorgen voor extra steun en stabiliteit tijdens deze handelingen.

Voor wie?

Een overzettoilet stoel lenen kan uitkomst bieden als het voor jou lastig is om plaats te nemen op het toilet en weer op te staan.

Hoe werkt de overzettoilet?

Je plaatst de overtoiletstoel over je eigen wc, waardoor het ook als toiletverhoger fungeert dankzij verstelbare poten. Met de verhoging en armsteunen wordt het gemakkelijker om te gaan zitten en op te staan. Houd er wel rekening mee dat er wat ruimte rondom het toilet nodig is voor de stoelpoten.

Er zijn meerdere gebruiksaanwijzingen aanwezig: Gebruiksaanwijzing Douche toilet hulpmiddel, gebruiksaanwijzing toiletstoel en handleiding overzettoiletstoel.

Wordt het lenen van een overzettoilet vergoed?

De overzettoilet stoel is speciaal ontworpen voor kortdurend gebruik en kan kosteloos worden geleend bij een geldige indicatiestelling. Het doel van deze toiletstoel is om tijdelijke ondersteuning te bieden aan personen met specifieke zorgbehoeften.

Een overzettoilet is voor kortdurend gebruik en met een geldige indicatiestelling verkrijgbaar in het gratis leenassortiment.

Bezorging en installatie

Vegro organiseert de bezorging van de geleende overtoiletstoel, met zorg en gemak. Ons toegewijde bezorgteam levert de toiletstoel professioneel af op de door jou gekozen locatie.

*Het geleverde product kan variëren van de getoonde afbeelding.

Specificaties
Breedte 50 cm
Hoogte verstelbaar 42-57 cm
Hoogte 76 cm
Maximaal gebruikersgewicht 110 kg
Zitbreedte 37 cm
Productgroep Leen overzettoilets
Web Sort Order 790
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden