Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Douchestoel rijdend (max 120 kg) Nr. 30030

Prijs
€ 0,-
Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Dit artikel wordt op het door jou gewenste moment geleverd, van maandag tot en met zaterdag.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Douchestoel rijdend (max 120 kg)
Nr. 30030
€ 0,-
Dit is een hygiëne artikel.

Laat je dit leenhulpmiddel op een vakantieadres bezorgen? Dan is het mogelijk dat jouw zorgverzekeraar het hulpmiddel niet vergoed. Neem voor meer informatie contact met ons op, via 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief).
Wordt gratis thuisbezorgd en opgehaald
26 weken gratis lenen
Jouw zorgverzekeraar betaalt
Omschrijving

De Douchestoel Rijdend Max 120 kg* is een veelzijdig en praktisch hulpmiddel dat het douchen en baden aanzienlijk comfortabeler en veiliger maakt. Deze douchestoel is ontworpen met het oog op gemak en functionaliteit, waardoor het een waardevolle aanvulling is voor iedereen die extra ondersteuning nodig heeft in de badkamer. Met een stevig frame en vier wendbare wielen biedt deze douchestoel mobiliteit en stabiliteit. De wielen zijn voorzien van remmen, zodat je de stoel eenvoudig kunt vergrendelen op de gewenste positie. Dit zorgt voor extra veiligheid, vooral bij het in- en uitstappen.

De zitting van de douchestoel is comfortabel en biedt voldoende ruimte om te zitten en te bewegen tijdens het douchen. Dankzij de geïntegreerde opening aan de achterkant kun je jezelf grondig wassen zonder op te staan. De armleuningen bieden extra ondersteuning en een stevige grip bij het opstaan en zitten.

Voor wie?

Deze rijdende douchestoel is een uitstekende keuze voor ouderen, mensen met mobiliteitsproblemen of iedereen die extra comfort en veiligheid in de badkamer wil ervaren. Het vergemakkelijkt het doucheroutine, vermindert het risico op uitglijden en vallen, en bevordert een gevoel van zelfstandigheid en zelfvertrouwen.

Hoe werkt deze douchestoel?

De Douchestoel Rijdend Max 120 kg is ontworpen voor veilig en comfortabel douchen. Je plaatst de stoel in de doucheruimte, zit erop, en gebruikt de ingebouwde wielen om jezelf te verplaatsen. De remmen zorgen voor stabiliteit en de opening in de zitting maakt wassen gemakkelijk. Met armleuningen voor extra ondersteuning is deze douchestoel een handige aanvulling voor mensen die hulp nodig hebben in de badkamer.

Deze rijdende douchestoel heeft een maximaal draaggewicht van 120 kg.

Vergoeding

De Douchestoel Rijdend Max 120 kg is speciaal ontworpen voor kortdurend gebruik en is verkrijgbaar in ons kosteloze leen assortiment, mits er een geldige indicatiestelling aanwezig is. Deze rolstoel is bedoeld om tijdelijke ondersteuning te bieden aan kinderen met specifieke zorgbehoeften.

Bezorging

De bezorging van deze douchestoel rijdend wordt zorgvuldig georganiseerd door Vegro. Het ervaren team van Vegro verzorgt de bezorging kosteloos.

*Het geleverde product kan afwijken van de getoonde afbeelding.

 

Specificaties
Breedte 57 cm
Hoogte 98 cm
Maximaal gebruikersgewicht 120 kg
Uitvoering Rijdend
Zitbreedte 45 cm
Zitdiepte 45 cm
Zithoogte 56 cm
Productgroep Leen douchekrukken + rijdend
Web Sort Order 710
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden