Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Douchestoel (max 130 kg) Nr. 30000

Prijs
€ 0,-
Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Dit artikel wordt op het door jou gewenste moment geleverd, van maandag tot en met zaterdag.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Douchestoel (max 130 kg)
Nr. 30000
€ 0,-
Dit is een hygiëne artikel.

Laat je dit leenhulpmiddel op een vakantieadres bezorgen? Dan is het mogelijk dat jouw zorgverzekeraar het hulpmiddel niet vergoed. Neem voor meer informatie contact met ons op, via 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief).
Wordt gratis thuisbezorgd en opgehaald
26 weken gratis lenen
Jouw zorgverzekeraar betaalt
Omschrijving

De douchestoel*, met een maximale belasting van 130 kg, biedt een combinatie van comfort, stabiliteit en veiligheid in de badkamer. Vervaardigd uit hoogwaardig materiaal van plastic en aluminium, garandeert deze stoel duurzaamheid en roestbestendigheid. De vier ovale, in hoogte verstelbare aluminium poten hebben antislipdoppen, waardoor ze zich aanpassen aan oneffenheden in de vloer en zorgen voor stevigheid.

De plastic zitting met antislipprofiel waarborgt stabiliteit tijdens het douchen. De douchestoel is eenvoudig te reinigen, onderhouden en roest niet, waardoor hij perfect geschikt is voor vochtige omgevingen. Met een comfortabele zitting en rugleuning biedt deze stoel niet alleen ondersteuning, maar ook ontspanning tijdens het douchen. Naast deze douchestoel hebben wij ook meerdere douchestoelen in ons leenassortiment.

Voor wie?

Deze douchestoel is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar extra ondersteuning en stabiliteit tijdens het douchen. Het is speciaal ontworpen voor personen met een maximale belasting van 130 kg. Deze stoel is geschikt voor individuen die moeite hebben met langdurig staan onder de douche, voor mensen met mobiliteitsproblemen, ouderen of anderen die extra comfort en veiligheid in de badkamer nodig hebben.

Hoe werkt deze douchestoel?

De douchestoel is ontworpen voor eenvoudig gebruik. De vier ovale aluminium poten kunnen moeiteloos in hoogte worden versteld, waardoor de stoel aan individuele behoeften kan worden aangepast. De zachte doppen aan de onderkant passen zich aan oneffenheden in de vloer aan, zorgen voor stabiliteit en voorkomen krassen op oppervlakken. De antislip plastic zitting biedt comfort en veiligheid tijdens het douchen. Deze stoel is geschikt voor mensen die behoefte hebben aan extra ondersteuning en stabiliteit in de badkamer.

Deze inklapbare douchestoel heeft een maximaal draaggewicht van 130 kg.

Vergoeding

Deze douchestoel is speciaal ontworpen voor kortdurend gebruik en is verkrijgbaar in ons kosteloze leen assortiment, mits er een geldige indicatiestelling aanwezig is. Deze douchestoel is bedoeld om tijdelijke ondersteuning te bieden aan personen met specifieke zorgbehoeften.

Bezorging

De bezorging van deze douchestoel wordt zorgvuldig georganiseerd door Vegro. Het ervaren team van Vegro verzorgt de bezorging kosteloos.

*Het geleverde product kan afwijken van de getoonde afbeelding.

Specificaties
Breedte 53 cm
Gewicht 4,7 kg
Hoogte verstelbaar 42-57 cm
Hoogte 91 cm
Maximaal gebruikersgewicht 130 kg
Zitbreedte 45 cm
Zitdiepte 54 cm
Productgroep Leen douchekrukken en stoelen
Web Sort Order 920
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden