Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Badplank 69 cm Nr. 30210

Prijs
€ 0,-
Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Dit artikel wordt op het door jou gewenste moment geleverd, van maandag tot en met zaterdag.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Badplank 69 cm
Nr. 30210
€ 0,-
Laat je dit leenhulpmiddel op een vakantieadres bezorgen? Dan is het mogelijk dat jouw zorgverzekeraar het hulpmiddel niet vergoed. Neem voor meer informatie contact met ons op, via 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief).
Wordt gratis thuisbezorgd en opgehaald
26 weken gratis lenen
Jouw zorgverzekeraar betaalt
Omschrijving

Een badplank* hulpmiddel ondersteunt zowel bij het in en uit bad stappen en biedt extra steun tijdens het wassen en douchen. De brede zijde van de plank geeft de nodige stabiliteit, terwijl het smallere gedeelte meer toegankelijkheid biedt voor intieme hygiëne. De badplank zorgt voor veiligheid en zelfstandigheid tijdens het baden. Het is geschikt voor diegenen die moeite hebben met staan tijdens het douchen in bad, maar wel voldoende evenwicht hebben om stabiel op de plank te kunnen zitten. Als dat niet het geval is, kan een douchestoel wellicht een geschikte optie zijn.

Voor wie?

Een medische badplank is geschikt voor diegenen die moeite hebben met staan tijdens het douchen in bad, maar wel voldoende evenwicht hebben om stabiel op de plank te kunnen zitten. Als dat niet het geval is, kan een douchestoel wellicht een geschikte optie zijn.

Hoe werkt een badplank

Plaats de badplank dwars over het bad, waarbij de rubberen uiteinden steun vinden op beide badranden. Sta naast het bad en neem plaats op de plank. Til vervolgens je benen over de badrand, zodat je comfortabel op de badplank kunt zitten en zo kunt douchen of jezelf kan wassen terwijl je zit.

De badplank is verkrijgbaar in 2 lengtematen; 69 of 74 cm.

Raadpleeg voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Vergoeding

De medische badplank is ontworpen voor tijdelijk gebruik en wordt kosteloos verstrekt bij een geldige indicatiestelling. Het doel van dit hulpmiddel is om kortstondige ondersteuning te bieden aan individuen met specifieke zorgbehoeften.

Bezorging

Vegro regelt met zorg en efficiëntie de bezorging van de badplank. Ons toegewijde bezorgteam verzorgt een professionele levering op de door jou gekozen locatie.

*Let op: het geleverde product kan afwijken van de getoonde afbeelding.

Specificaties
Breedte 36 cm
Gewicht 2,1 kg
Hoogte 4 cm
Lengte 69 cm
Maximaal gebruikersgewicht 130 kg
Productgroep Leen badplanken
Web Sort Order 0
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden