Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Elektrisch hoog-laagbed (max 145 kg) incl. bedhekken en papegaai Nr. 20000

Prijs
€ 0,-
Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Bestel van zondag tot en met vrijdag voor 21:00 uur, dan heb je het artikel de volgende dag in huis. Dit artikel wordt op het door jou gewenste moment geleverd, van maandag tot en met zaterdag.
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Elektrisch hoog-laagbed (max 145 kg)
Nr. 20000
€ 0,-
Er wordt standaard geen matras bij dit bed geleverd. Dit dien je los erbij te bestellen.

Zorg ervoor dat er ruimte is vrijgemaakt om het bed te laten plaatsen.

Laat je dit leenhulpmiddel op een vakantieadres bezorgen? Dan is het mogelijk dat jouw zorgverzekeraar het hulpmiddel niet vergoed. Neem voor meer informatie contact met ons op, via 0900 - 288 77 66 (lokaal tarief).
Wordt gratis thuisbezorgd en opgehaald
26 weken gratis lenen
Jouw zorgverzekeraar betaalt
Omschrijving

Je kan dit elektrische hoog-laagbed* lenen bij Vegro, het is elektrisch in hoogte verstelbaar en geschikt voor mensen die verzorging en/of verpleging op bed nodig hebben. De hoog-laag functie maakt het voor de verzorger veilig en gemakkelijk om te werken, terwijl de gebruiker gemakkelijker in en uit bed kan komen. Het bed wordt standaard geleverd met bedhekken en een papegaai voor optrekken. Als je groter bent dan 1.85 meter, is er een bedverlenger beschikbaar waarmee het bed met 20 centimeter kan worden verlengd.

Combineer dit hoog-laagbed altijd met het juiste gratis leenmatras. Het bed is geschikt voor kortdurend gebruik en kan verkregen worden in het gratis leenassortiment met een geldige indicatiestelling.

Voor wie is een elektrisch hoog-laagbed geschikt?

Je kan dit hoog-laag ziekenhuisbed lenen als je verzorging en/of verpleging op bed nodig hebt, en de hoog-laag functie maakt het voor de verzorger veilig en gemakkelijk.

Hoe werkt het hoog-laagbed?

Het elektrisch verstelbare hoog-laagbed is ontworpen voor gebruiksgemak en veiligheid bij verzorging en verpleging op bed. Bediend met een afstandsbediening, biedt het eenvoudige hoogteverstelling voor zowel de gebruiker als de verzorger. Er is ook een gebruiksaanwijzing aanwezig.

De standaard lengte van het te lenen ziekenhuisbed is 200 cm. Als je langer bent dan 1.85 meter, is er een bedverlenger beschikbaar waarmee het bed met 20 centimeter kan worden verlengd. Een hoog-laagbed is specifiek ontworpen voor tijdelijk gebruik en is beschikbaar in ons gratis leenassortiment, op voorwaarde dat er een geldige indicatiestelling aanwezig is. Deze bedden zijn bedoeld om tijdelijke ondersteuning te bieden aan individuen met specifieke zorgbehoeften.

Bezorging en installatie van een hoog-laagbed

Bij Vegro verzorgen onze eigen bezorgers kosteloos de levering en installatie van onze uitleen hoog-laag ziekenhuisbedden. Ons toegewijde team zorgt ervoor dat het bed vakkundig wordt opgebouwd op de locatie van jouw keuze, of dit nu jouw woonkamer, slaapkamer of een ander adres is waar je zorg nodig hebt.

Na de zorgvuldige installatie controleren we grondig alle onderdelen van het bed op correcte montage en testen we uitgebreid de functionaliteiten. Op deze manier waarborgen we dat het bed volledig veilig en functioneel is.

*Het geleverde product kan afwijken van de getoonde afbeelding.

Specificaties
Breedte 95 cm
Hoogte verstelbaar 33-73 cm
Maximaal gebruikersgewicht 145 kg
Productgroep Leen hoog/laag bedden
Web Sort Order 950
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden