Filters

Alle hulpmiddelen voor ouderen


Hulpmiddelen voor ouderen nodig? Vegro is de zorgwinkel met hulpmiddelen voor ouderen. Al met kleine aanpassingen kunnen ouderen, ouderen met dementie en invaliden ouderen langer thuis blijven wonen. Je kunt hierbij denken aan hulpmiddelen voor ouderen in de badkamer zoals: een douchekruk, wandbeugel en toiletverhoger. Maar er zijn nog veel meer hulpmiddelen die het langer thuis wonen stimuleren. Op deze pagina vind je een overzicht van alle hulpmiddelen voor in en buiten je woning. Dit overzicht betreft alleen zorghulpmiddelen die je kunt kopen in een van onze winkels of direct online kunt bestellen. Namelijk: sta-opstoel(en), rollators, scootmobielen, hulpmiddelen voor in de badkamer, keukenhulpmiddelen, telefoons voor ouderen, grijpstokken e.a. huishoudelijk hulpmiddelen en tot slot fitness- en therapiehulpmiddelen.Valpreventie

Een valongeval is de belangrijkste oorzaak van letsel bij ouderen. Met het langer thuis wonen is het ook belangrijk om preventief de juiste hulpmiddelen aan te schaffen. Het is immers belangrijk om valongelukken te voorkomen. Maar hoe doe je dat? Er zijn verschillende hulpmiddelen die daarbij kunnen helpen. Denk bijvoorbeeld aan anti-slipmatten in de badkamer of aan een binnenhuisrollator voor meer stabiliteit.

Hulpmiddelen voor ouderen

Hulpmiddelen voor ouderen stimuleren de zelfredzaamheid waardoor ouderen langer zelfstandig thuis kunnen wonen. Er zijn tal van hulpmiddelen die als oplossing werken om zelfredzaam te blijven. Op deze pagina vind je de hulpmiddelen die daar aan bijdragen. Namelijk: sta-opstoel(en), rollators, scootmobielen, hulpmiddelen voor in de badkamer, keukenhulpmiddelen, telefoons voor ouderen, grijpstokken e.a. huishoudelijke hulpmiddelen en tot slot fitness- en therapiehulpmiddelen.

Hulpmiddelen kopen, lenen en huren

Naast een groot assortiment aan koopproducten, kun je hulpmiddelen bij Vegro ook huren, of gratis lenen. ‘Gratis lenen’; dat klinkt haast te mooi om waar te zijn. Toch is dit wat gratis hulpmiddelen lenen betekent: als jij in aanmerking komt, is het lenen van hulpmiddelen gratis. Jouw zorgverzekeraar vergoedt de hulpmiddelen dan via de zorgverzekeringswet. Daarnaast kan je bij Vegro ook hulpmiddelen huren. Het huren van (medische) hulpmiddelen is een goed alternatief, wanneer je niet gratis kunt lenen, maar het hulpmiddel voor een korte periode nodig hebt.

Ruim 50 zorgwinkels in Nederland!

Vegro heeft zorgwinkels door het hele land. Deze winkels beschikken over uitgebreide service en onze medewerkers kunnen je adviseren over alle hulpmiddelen die je bij ons kunt kopen, lenen of huren. Bekijk de pagina over onze winkels voor meer informatie over de openingstijden en het assortiment van de locaties.

Kunnen we jou helpen?

Vragen over deze of andere hulpmiddelen? Bel dan 0900 – 288 77 66 (lokaal tarief). Onze medewerkers zijn ook via de online chat bereikbaar en zijn je graag van dienst. Wil jij graag persoonlijk advies aan huis ontvangen? Dan staat onze adviseur aan huis voor jou klaar. De adviseur aan huis loopt samen met jou door het huis en bekijkt welke hulpmiddelen jou kunnen helpen.Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden