Compaan

Bestel direct voor € 299,-. Abonnementskosten  € 12,95 per maand.


Compaan tablet

We leven in een digitaal tijdperk, waarin een tablet niet meer is weg te denken. Kinderen groeien er mee op en leggen opa en oma haarfijn alle mogelijkheden uit. Hoewel voor de meest kleine onder ons het gebruik van een tablet net zo gewoon is als lopen, is dat voor ouderen vaak niet het geval. Tot nu! Speciaal voor hen is er een tablet ontworpen; de Compaan. Geen enkele ervaring met computers is noodzakelijk. Het menu is zeer toegankelijk en de grote knoppen en makkelijke navigatie zorgen ervoor dat iedereen ermee overweg kan. Bellen, foto’s ontvangen, spelletjes spelen, mailen etc., is allemaal mogelijk met de Compaan.


Elkaar zien en horen

Gebeld worden en elkaar niet alleen horen, maar ook zien. De Compaan maakt dat (via Compaan Portaal, € 12,95 per maand) mogelijk. Binnenkomende gesprekken verschijnen op het scherm en worden eenvoudig beantwoord met één druk op het scherm. Ideaal, om mee te kijken op de vakantiebestemming van uw dierbaren.


Geniet mee

Ontvang foto’s vanuit waar ook ter wereld. Geniet mee met uw dierbaren die een mooie reis maken, genieten van een welverdiende vakantie of een dagje uit zijn. Zodra de foto is ontvangen geeft de tablet een melding. Alle ontvangen foto’s worden direct opgeslagen in het fotoalbum.


Speel een spelletje

Ook vertrouwde spelletjes speelt u met de Compaan. Standaard is de tablet uitgerust met klassiekers als Memory, Patience en Scrabble. Train uw hersenen en houdt deze jong. Via de Compaan Portaal en de Compaan App is het zelfs mogelijk om spelletjes met uw dochter, zoon of kleinkind op afstand te spelen. Leuker kan bijna niet.


Al uw afspraken overzichtelijk weergegeven

Hoe laat komt de thuiszorg? Wanneer moet ik naar de huisarts? Hoe laat komen de kinderen zondag langs? Allemaal afspraken die vaak worden opgeschreven op allemaal losse papiertjes. Ook nu is de tablet ideaal om te hebben. In de agenda noteert u (via de Compaan Portaal of de Compaan App) alle afspraken, zodat u alles overzichtelijk in beeld heeft. Voor speciale gebeurtenissen (verjaardagen, etc.) kan een speciale melding worden ingesteld.


E-mail veilig

Mailen met de Compaan is uiterst veilig, aangezien alleen mail wordt ontvangen van personen die door u zijn uitgenodigd. Zo wordt de kans op vervuiling en eventuele virussen tot een minimum beperkt. Binnenkomende mailtjes worden aangeduid met een toon en melding op het scherm. Uiteraard kunt u zelf ook berichten versturen.


Blijf betrokken

Via Compaan Portaal blijft u op de hoogte van wat er allemaal speelt in uw gemeente. Ook het laatste weerbericht ontvangt u op de tablet. Uiteraard kunt u uren surfen op het internet.


Geeft zekerheid aan uw familie

Naast alle praktische, leuke mogelijkheden met de Compaan biedt de tablet ook veel zekerheden aan uw directe omgeving. Via Compaan Portaal kan vanuit heel de wereld informatie worden uitgewisseld, afspraken worden gemaakt, documenten worden opgeslagen en medicatietijden worden ingesteld. Tevens kan de Compaan zo worden ingesteld dat er elke ochtend om een check-in wordt gevraagd. Als de check-in wordt gemist, wordt er een alarm via sms of mail gestuurd naar familieleden. Standaard is het Portaal toegankelijk voor 2 gebruikers.  Extra gebruikers kunnen toegang tot het Portaal krijgen voor € 2,50 per maand per gebruiker. Naast de € 12,95 koopt u voor € 9,95 per maand een onbeperkt familie-abonnement.


Wilt u meer informatie? Bel met onze Klantenservice op ons telefoonnummer 0900 – 288 77 66 (gratis).


In de volgende winkels wordt de Compaan gedemonstreerd:

 • Almere, Flevoziekenhuis

 • Almere Stad

 • Culemborg

 • Delft

 • Dordrecht, Rivas

 • Emmen

 • Enschede

 • Groningen, Griffeweg

 • Groningen, Martini Ziekenhuis

 • Gorinchem, Rivas

 • Maastricht

 • Rotterdam, Groenendaal

 • Rotterdam, Maasstadweg

 • Tiel

 • Velp

Laden
Laden
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaarUit voorraad leverbaar
Snelle leveringSnelle levering
Met ruim 60 winkels altijd in de buurtAltijd in de buurt
Klantenservice 24/7Klantenservice 24/7 0900 - 2 88 77 66 
Winkels
 • Bezoek één van onze winkels.
 • Altijd een winkel bij u in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig tips over positieve gezondheid en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten