Filters

Compaan

Bestel direct voor € 299,-. Abonnementskosten  € 12,95 per maand.


Compaan tablet

We leven in een digitaal tijdperk, waarin een tablet niet meer is weg te denken. Kinderen groeien er mee op en leggen opa en oma haarfijn alle mogelijkheden uit. Hoewel voor de meest kleine onder ons het gebruik van een tablet net zo gewoon is als lopen, is dat voor ouderen vaak niet het geval. Tot nu! Speciaal voor hen is er een tablet ontworpen; de Compaan. Geen enkele ervaring met computers is noodzakelijk. Het menu is zeer toegankelijk en de grote knoppen en makkelijke navigatie zorgen ervoor dat iedereen ermee overweg kan. Bellen, foto’s ontvangen, spelletjes spelen, mailen etc., is allemaal mogelijk met de Compaan.


Elkaar zien en horen

Gebeld worden en elkaar niet alleen horen, maar ook zien. De Compaan maakt dat (via Compaan Portaal, € 12,95 per maand) mogelijk. Binnenkomende gesprekken verschijnen op het scherm en worden eenvoudig beantwoord met één druk op het scherm. Ideaal, om mee te kijken op de vakantiebestemming van jouw dierbaren.


Geniet mee

Ontvang foto’s vanuit waar ook ter wereld. Geniet mee met je dierbaren die een mooie reis maken, genieten van een welverdiende vakantie of een dagje uit zijn. Zodra de foto is ontvangen geeft de tablet een melding. Alle ontvangen foto’s worden direct opgeslagen in het fotoalbum.


Speel een spelletje

Ook vertrouwde spelletjes speel je met de Compaan. Standaard is de tablet uitgerust met klassiekers als Memory, Patience en Scrabble. Train jouw hersenen en houdt deze jong. Via de Compaan Portaal en de Compaan App is het zelfs mogelijk om spelletjes met je dochter, zoon of kleinkind op afstand te spelen. Leuker kan bijna niet.


Al jouw afspraken overzichtelijk weergegeven

Hoe laat komt de thuiszorg? Wanneer moet ik naar de huisarts? Hoe laat komen de kinderen zondag langs? Allemaal afspraken die vaak worden opgeschreven op allemaal losse papiertjes. Ook nu is de tablet ideaal om te hebben. In de agenda noteer je (via de Compaan Portaal of de Compaan App) alle afspraken, zodat jij alles overzichtelijk in beeld hebt. Voor speciale gebeurtenissen (verjaardagen etc.) kan een speciale melding worden ingesteld.


E-mail veilig

Mailen met de Compaan is uiterst veilig, aangezien alleen mail wordt ontvangen van personen die door jou zijn uitgenodigd. Zo wordt de kans op vervuiling en eventuele virussen tot een minimum beperkt. Binnenkomende mailtjes worden aangeduid met een toon en melding op het scherm. Uiteraard kun je zelf ook berichten versturen.


Blijf betrokken

Via Compaan Portaal blijf je op de hoogte van wat er allemaal speelt in jouw gemeente. Ook het laatste weerbericht ontvang je op de tablet. Uiteraard kun je uren surfen op het internet.


Geeft zekerheid aan jouw familie

Naast alle praktische, leuke mogelijkheden met de Compaan biedt de tablet ook veel zekerheden aan jouw directe omgeving. Via Compaan Portaal kan vanuit heel de wereld informatie worden uitgewisseld, afspraken worden gemaakt, documenten worden opgeslagen en medicatietijden worden ingesteld. Tevens kan de Compaan zo worden ingesteld dat er elke ochtend om een check-in wordt gevraagd. Als de check-in wordt gemist, wordt er een alarm via sms of mail gestuurd naar familieleden. Standaard is het Portaal toegankelijk voor twee gebruikers. Extra gebruikers kunnen toegang tot het Portaal krijgen voor € 2,50 per maand per gebruiker. Naast de € 12,95 koop je voor € 9,95 per maand een onbeperkt familie-abonnement.


Meer informatie?

Wil je meer informatie? Bel met onze Klantenservice op ons telefoonnummer 0900 – 288 77 66.


Het is ook mogelijk om de Compaan eerst uit te proberen. Zo kun jij zelf bepalen of de 'senioren tablet' ook echt iets voor jou is. Na twee maanden maak je de keuze of je de Compaan ook echt aanschaft. Kom langs in één van onderstaande winkels voor een demonstratie van de Compaan, en om gebruik te maken van deze regeling.
  • Alphen a/d Rijn
  • Eindhoven
  • Gouda
  • Groningen
  • Leiderdorp
Waarom Vegro?
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Winkels door heel Nederland
Winkels
  • Bezoek één van onze winkels.
  • Altijd een winkel bij jou in de buurt!
Vegro Nieuwsbrief
Mis geen van onze acties, nieuwtjes en relevante ontwikkelingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Max. 1 nieuwsbrief per week, uitschrijven altijd mogelijk


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten
Nieuwsbrief
Geef uw e-mailadres op en ontvang onze gratis nieuwsbrief.
Laden
Laden