We veranderen van kleur, maar blijven dezelfde Vegro

maandag 03 juli 2017

Het is zover! Wellicht heeft u het al gezien in één van onze winkels of flyer, Vegro gaat over naar een andere, frisse, uitstraling. Met de nieuwe slogan ‘Vegro voor een beter leven’, willen wij u in alle opzichten ondersteunen om het in uw dagelijks leven zo comfortabel en makkelijk mogelijk te maken, ook wanneer u gebruik maakt van hulpmiddelen. Al ruim 30 jaar is Vegro de specialist in hulpmiddelen en adviseren wij u graag zowel online als in de Vegro winkels.

Waarom deze verandering van uitstraling?
Wij blijven ons altijd ontwikkelen zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn en het steeds gemakkelijker voor u te maken. Zo kunt u ook bij ons tijdsblokken voor de bezorgingen van leen- en huurartikelen kiezen. Om met de tijd mee te gaan, is hiervoor een nieuwe uitstraling op zijn plaats. U zult geen hinder ondervinden van deze aanpassing. We veranderen van kleur, maar blijven dezelfde Vegro.

Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe huisstijl en daarom willen wij dit samen met u deze gehele maand juli vieren! Elke week hebben wij een spectaculaire actie die voor de gehele week geldt. Volg ons op Facebook en Twitter om als eerste op de hoogte te zijn van de actie van de week. Doe ook mee met onze Like & Win actie op Facebook en maak kans op een lichtgewicht rollator!

 

8.4
661 Thuiswinkel reviews

vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle levering.

yvon 24-2-2018 11:06:17 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)