Wat is het hulpmiddel van de toekomst?

maandag 18 mei 2015

Vegro bestaat 30 jaar! In de afgelopen drie decennia hebben wij hulpmiddelen in alle vormen en maten voorbij zien komen. Hierbij wordt er steeds meer aandacht besteed aan design en technologie. Rollators en rolstoelen zijn compacter, lichter van gewicht en zien er steeds aantrekkelijker uit. En met de Rollz bestaat er zelfs een rollator en rolstoel in één. Er is een tablet voor (mantel)zorg op afstand en andere handige hulpmiddelen om de zelfredzaamheid te vergroten. Waar gaan we naartoe? Dat is de vraag die wij graag aan u stellen. Wat is volgens u het hulpmiddel van de toekomst? Laat uw creativiteit gaan en laat het ons weten! En wie weet wordt uw hulpmiddel van de toekomst door ons uitgekozen om daadwerkelijk ontwikkeld te worden.

Reageer op dit bericht om uw idee met ons te delen.

Reageer op dit bericht

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht
15 april 2015

gebke de visser van't hof

Het hulpmiddel wordt een rolstoel met verschillende soorten wielen er bij
1 gewone wielen
2 winterwielen
3 rupsbanden voor zand en bos
4 sta op functie altijd
5 mogenlijk 1 wiel exta op de voorkant te zetten
6 altijd electronies te bedienen
7 gegotenzitting

Dat ismijn ideaal.
15 april 2015

Ineke Smid-Otten

Ik sta op het punt:
- kan ik nog fietsen?
- of wordt het een driewieler?

Voor een paar honderd meter lopen heb ik mijn rollator nodig. Met een (opvouwbare) stok gaat dat nu niet.

In mijn (automaat) auto kan ik de rollator mee, (topro troja, súper handige rollator!).

*** Maar ik mis iets op de fiets waar ik de rollator mee kan nemen.

Ik kom wel van a naar b, maar veelal met de auto, dat kost ook handen vol parkeergeld.

Kunt u voor een oplossing zoeken?
Ik heb zelf wel eens gedacht aan een soort buggydraagrek, wellicht moet ik dan een andere compactere rollator mee.

een hartelijke groet van Ineke Smid-Otten
20 april 2015

j.p.v. hall

Ik zie grote mogelijkheden voor de segway of airwheel en afgeleide. Eindeloze mogelijkheden zelfstandig transport in elk terein en op elk oppervlak.
09 mei 2015

rlb.michels

HULPMIDDEL VAN DE TOEKOMST.

naar aanleiding van uw nieuwsbrief hulmiddel van de toekomst wil ik uw aandacht graag vestigen op de komst van de Alinker. een stabiele loopfiets waarmee mensen actief kunne blijven bewegen. zelfstandig en volwaardig. superlichtgewicht en ontzettend makkelijk hanteerbaar
niet alleen heel veilig ook heel hip!
kijk voor meer info op
thealinker.com

in afwachting van uw reactie

met vriendelijke groet

Raymond Michels
14 mei 2015

Renée Bakker

Het hulpmiddel van de toekomst, is MAATWERK! Niet meer, niet minder. Passend bij de individuele hulpvraag van iemand. Technisch is er al bijna alles mogelijk, maar als het (nog) niet op de lijst van de meest gangbare hulpmiddelen staat, wordt het niet vergoed.

Nu wordt er vooral gekeken naar wat er het meest gebruikt wordt en dus het goedkoopste geproduceerd kan worden (op contractbasis). Ik denk dat maatwerk op den duur kostenbesparend is. Mijn wens is dat in de NABIJE TOEKOMST de wal het schip eens zal keren.

Met een adequaat hulpmiddel voelen mensen zich "beter"; ze kunnen langer hun zelfstandigheid behouden; gaan minder naar artsen/hulpverleners; ze kunnen meer aan het arbeidsproces, sport, hobby en hun sociale omgeving deelnemen én ..... er belanden minder hulpmiddelen in de schuur. Winwinwin.

Vegro ik hoop dat jullie, als grote organisatie, je hiervoor hard willen gaan maken.
14 mei 2015

elly de jagher

Met rollator (Tropo troya)kreeg ik weer meer beweegmogelijkheden, maar toen ik de Alinker probeerde bemerkte ik dat ik meer kon ervaren hoe het `echte` lopen aanvoelde. Mijn benen herinnerden zich hoe het moest. Dit zou iedereen met mobitliteitsproblemen zelf moeten ervaren.
14 mei 2015

M.J de Boer

Net als RLB Michels zou de A.Linker het ideale vervoersmiddel moeten worden van de toekomst.
Je lekker kunnen bewegen met de ondersteuning van deze loopfiets ideaal
14 mei 2015

Liesbeth Heuvel

Ik heb hetzelfde idee gehad als ineke otten: dacht aan de kinderbuggies die je - dacht ik- aan debagagedrager kon hangen.in de praktijk zal dat niet werken, je bent dan voortdurend aan het oppakken en instellen. een"loophulp" moet je helpen te lopen, zachter of harder. Maar je moet er ook de winkel mee inkunnen, en je moet optimaal kunnen blijven bewegen: ik denk dat de alinker dat zal kunnen, heb hem nog niet kunnen uitproberen, maar hij doet het beste hopen: heerlijk om weer die loopbeweging te zullen kunnen maken: ik ga ervoor!! Liesbeth Heuvel.
15 mei 2015

Vera

Ik denk graag in mogelijkheden, ondanks mijn chronische gewrichtsaandoening in zo'n beetje al mijn gewrichten. Met de Alinker, pas aangeschaft, ontdek ik méér mogelijkheden en bewegingsvrijheid om actief te blijven, mijn spierkracht op peil te houden en mijn gewrichten te sparen. Door actief te blijven, blijf ik gezond en gelukkig. Kortom dit is mijn hulpmiddel van de toekomst!
20 mei 2015

Leon Fonville

een personen tillift die kleding zelf kan weghalen en weer terug kan aanbrengen, zelf rijdend is met gps, deuren kan openen en sluiten en geautomatiseerd zelf mensen kan oppakken en terugzetten en zelf zich kan laten opladen
30 juni 2015

Trees van de Pol

Ik sta voor de keuze, achter de garaniums of een rolstoel waar ik zelfstandig mee op pad kan met de hond!
Ik ben dol op wandelen, maar ik moet het voortaan in een rolstoel doen!!
8.5
503 Thuiswinkel reviews

Snelle levering, goede communicatie.

21-10-2017 13:08:13 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)