Wasstraten Vegro doorstaan bacteriologische test

vrijdag 21 februari 2014

Vegro voert het reinigingsproces van hulpmiddelen naar behoren uit. Dat blijkt uit onderzoek van Tritium Microbiologie. Zij voerde onlangs een verplicht bacteriologisch onderzoek uit in de wasstraten van hulpmiddelenleverancier Vegro. Alle wasstraten zijn positief beoordeeld. Het distributiecentrum in Capelle aan de IJssel kreeg zelfs geen enkel aandachtspunt mee.

Als hulpmiddelenspecialist heeft Vegro een grote verantwoordelijkheid te dragen over de hygiëne en het onderhoud van haar hulpmiddelen. Om de hygiëne op hoog niveau te houden wordt gebruik gemaakt van geavanceerde wasstraten en de voorgeschreven wet- en regelgeving. Deze wasstraten worden eens per kwartaal op een onverwachtse moment bezocht door een onafhankelijk microbiologisch laboratorium. Zij voeren proeven uit te midden van de operatie. Hierbij wordt gelet op vloeren, muren, luchtkwaliteit en algehele hygiëne van de hulpmiddelen.

Afgelopen periode  is er een bezoek gebracht aan de Vegro distributiecentra in Capelle aan de IJssel, Lisse en Nieuwleusen. Alle distributiecentra kwamen goed uit de test. De centra in Lisse en Nieuwleusen kregen slechts een paar aandachtspuntjes mee en daar gaan de centra hard mee aan de slag. Voor Capelle aan de IJssel was er geen enkel aandachtspunt en dat is het benoemen waard. Cliënten in heel Nederland kunnen ervan uit gaan dat zij schone hulpmiddelen van Vegro krijgen.

8.4
661 Thuiswinkel reviews

vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle levering.

yvon 24-2-2018 11:06:17 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)