Waar bent u verzekerd?

maandag 24 december 2012

Deze vraag staat per 1 januari 2013 centraal. Vanaf 1 januari is de kortdurende uitleen van hulpmiddelen niet meer via de AWBZ geregeld, maar valt het in de Zorgverzekeringswet. Dit verandert - met uitzondering van de loophulpmiddelen - niets aan de hulpmiddelen die verkrijgbaar zijn: dit is vanuit de basisverzekering geregeld en is bij elke zorgverzekeraar gelijk. Het is echter wel van belang waar u verzekerd bent. De eenvoudige loophulpmiddelen (krukken, looprek, wandelstok vierpoot en de rollator) verdwijnen in 2013 uit het basispakket.

Wat betekent dit voor u?
Uiteraard kunt u bij Vegro terecht voor de gratis uitleen van diverse hulpmiddelen. Hierbij moet u denken aan een rolstoel, toiletverhoger, douchekruk of hoog/laagbed. Naast de uitleen, verhuren en verkopen wij diverse hulpmiddelen en verpleegartikelen.

Ook voor een loophulpmiddel kunt u bij Vegro terecht. U kunt een paar krukken of een rollator huren of kopen in de Thuiszorgwinkel bij u in de buurt of via onze webwinkel: www.vegro.info.
Voor de huur van Loophulpmiddelen betaalt u vooraf geen borg!

Afhankelijk van waar u verzekerd bent, zijn er mogelijk aanvullende afspraken gemaakt waardoor wij u een speciaal aanbod kunnen doen.

Thuiszorgwinkels en Uitleenpunten
Vegro heeft Thuiszorgwinkels en Uitleenpunten door heel Nederland waar u een hulpmiddel voor tijdelijk gebruik gratis kunt lenen, huren of kopen. Een overzicht van de Thuiszorgwinkels en Uitleenpunten is hier te vinden. Ook via de webwinkel: www.vegro.info kunt u een hulpmiddel lenen, huren of kopen.

Contact
U kunt telefonisch contact opnemen met onze klantenservice op 0800 – 2 88 77 66 (gratis) of een mail sturen naar info@vegroverpleegartikelen.nl.

8.4
615 Thuiswinkel reviews

Prima bedrijf snel en netjes geregeld. Het wordt ook nog thuis bezorgd na een afspraak

With 18-1-2018 22:29:13 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)