Voorkom dat uw blessure erger wordt

maandag 14 augustus 2017

Wanneer u met een blessure rond loopt, is dit al vervelend genoeg. U wilt natuurlijk niet dat dit erger wordt. Bij Vegro hebben wij diverse braces in het assortiment om te voorkomen dat uw blessure erger wordt en/of te voorkomen. Een brace zorgt voor meer stabiliteit en corrigeert en verlicht de functie van gewrichtsbanden en spieren. In ons assortiment hebben wij verschillende soorten braces en bandages. Ook hebben wij verschillende braces van het merk Push in ons assortiment.

Duimspalk
Een duimspalk is een ideale oplossing wanneer u extra stabiliteit nodig heeft voor uw duimgewricht. Meer informatie over een duimbrace en hoe u de beste uit kunt kiezen, vindt u hier.

Elleboogbrace
Als u last krijgt van uw elleboog, bijvoorbeeld door slijtage of een ontsteking, raden wij u aan om een elleboogbrace te dragen. Deze brace ontlast uw spieren en weefselstructuur. Hierdoor wordt de pijn aanzienlijk verlicht. Bekijk hier ons complete assortiment aan elleboogbraces.

Kniebraces
U kunt voor verschillende redenen gebruik maken van een kniebrace. Bijvoorbeeld wanneer u uw knie overbelast heeft, voor meer stabiliteit of juist uw knie te ontlasten. Onze kniebraces en –bandages zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor er altijd een geschikte maat voor u tussen zit.

Mitella
U gebruikt een mitella om ondersteuning en rust te geven wanneer u een blessure, botbreuk or spierletsel heeft aan uw vinger, pols, onderarm of elleboog. Op deze pagina vindt u alle mitella’s uit ons assortiment en hoe u de mitella aan moet leggen.

Wilt u meer weten over bovengenoemde artikelen of heeft u een andere vraag? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice via 0800 – 2 88 77 66 (gratis). Zij beantwoorden graag uw vragen. Neemt u ook gerust een kijkje in één van onze winkels of webwinkel.

8.4
661 Thuiswinkel reviews

vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle levering.

yvon 24-2-2018 11:06:17 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)