Verstrekking van loophulpmiddelen in 2011

vrijdag 17 december 2010

Sinds afgelopen zomer hebben de loophulpmiddelen (oa de rollator) flink in de actualiteit gestaan. Voormalig minister van VWS Klink heeft toen besloten de eenvoudige hulpmiddelen niet langer te vergoeden vanuit het basispakket van de zorgverzekeraar. De kortdurende verstrekking via de AWBZ en de langdurige verstrekking via de Zvw zouden hiermee komen te vervallen.

Het nieuwe kabinet heeft echter een stokje gestoken voor deze bezuiniging. Er is een motie ingediend tegen deze bezuinigingsmaatregel, welke met een flinke meerderheid is aangenomen door de Tweede Kamer.

Kortom: de verstrekking van loophulpmiddelen in 2011 blijft gewoon doorlopen zoals we gewend zijn. De tijdelijke verstrekking via de AWBZ blijft bestaan, evenals de permanente verstrekking via de Zvw.
U kunt in 2011 dus gewoon bij Vegro terecht voor de tijdelijke uitleen van loophulpmiddelen. Daarnaast leveren we namens diverse zorgverzekeraars loophulpmiddelen voor permanent gebruik. Vegro heeft als specialist in loophulpmiddelen een uitgebreid assortiment aan rollators en andere loophulpmiddelen. Onze medewerkers geven u graag persoonlijk advies op maat.

8.4
615 Thuiswinkel reviews

Prima bedrijf snel en netjes geregeld. Het wordt ook nog thuis bezorgd na een afspraak

With 18-1-2018 22:29:13 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)