Verhuizing Vierstroom Thuiszorgwinkel Zoetermeer

woensdag 17 juli 2013

Op 22 juli opent Vierstroom Thuiszorgwinkel Zoetermeer haar deuren in ’t Stadshart aan Het Rond 2. De vestiging in verzorgingshuis Monteverdi, Ondineschouw 15, zal per die datum haar deuren sluiten. Er is gekozen voor deze verhuizing, zodat het assortiment van de Thuiszorgwinkel verder kan worden uitgebreid. Daarnaast is de winkel voor iedereen gemakkelijk te vinden in ’t Stadshart van Zoetermeer.

De Vierstroom Thuiszorgwinkel is hét adres voor verhuur, verkoop en gratis uitleen van hulpmiddelen en gezondheidsartikelen. Tot het assortiment behoren handige hulpmiddelen, babyproducten, bandages, loophulpmiddelen en diverse wellness producten als een massagekussen, weegschaal, etc.
De winkel biedt uitkomst voor mensen die voor een korte of langere periode afhankelijk zijn van hulpmiddelen. Bijvoorbeeld door fysieke beperkingen, blessures of zwangerschap. Daarnaast kunnen inwoners van Zoetermeer in de winkel informatie krijgen over zorg van Vierstroom.

Op 12 oktober, na de drukke zomerperiode, viert de Vierstroom Thuiszorgwinkel officieel de opening.
Zet deze datum vast in uw agenda, tegen die tijd informeren wij u over de feestelijke acties en activiteiten die er rondom de opening worden georganiseerd.

8.4
661 Thuiswinkel reviews

vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle levering.

yvon 24-2-2018 11:06:17 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)