Verhuizing Vierstroom Thuiszorgwinkel Capelle aan den IJssel

woensdag 11 november 2015

Op maandag 23 november opent Vierstroom Thuiszorgwinkel Capelle aan den IJssel gelegen aan de Koperwiek 11 haar deuren. De vestiging in Capelle aan den IJssel aan de Koperwiek 99 is geopend tot en met donderdag 19  november. Ook de nieuwe locatie in winkelcentrum De Koperwiek is goed bereikbaar en beschikt over gratis (middels een blauwe schijf) parkeerplaatsen.

De nieuwe Thuiszorgwinkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Vrijdag 20 november en zaterdag 21 november kan men terecht bij Vegro Thuiszorgwinkel, Bermweg 69c/d in Capelle aan den IJssel. 

Vierstroom Thuiszorgwinkel is hét adres voor verhuur, verkoop en gratis uitleen van hulpmiddelen en gezondheidsartikelen. Tot het assortiment behoren handige hulpmiddelen, babyproducten, bandages, loophulpmiddelen en diverse wellness producten. De winkel biedt uitkomst voor mensen die voor een korte of langere periode afhankelijk zijn van hulpmiddelen. Bijvoorbeeld door fysieke beperkingen, blessures of zwangerschap. Daarnaast kunt u in de winkel informatie krijgen over de mogelijkheden voor zorg en ondersteuning van Vierstroom.

Als lid van Vierstroom ontvangt u in de Thuiszorgwinkel 10% korting op het gehele verhuur- en verkoopassortiment. Tevens kunt u als lid gratis krukken en looprekken lenen in de zeven Vierstroom Thuiszorgwinkels. Daarmee bespaart u tot € 52,- per gezinslid per jaar!

8.5
568 Thuiswinkel reviews

De klantvriendelijkheid is fantastisch! Locatie OLVG West haalde ik m'n spullen voor zwangerschap en huurde er mijn kolf, ben er prima geholpen.

Esther 12-12-2017 20:30:42 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)