Vegro verwelkomt De Stouwe

vrijdag 30 augustus 2013

Vegro - De StouweVanaf 1 september verzorgt Vegro het gehele hulpmiddelenbeheer van De Stouwe. De Stouwe is een zorgorganisatie met zeven woonlocaties in Meppel en omstreken. Daarnaast levert De Stouwe ook thuiszorg vanuit de AWBZ en Hulp bij Huishouden vanuit de Wmo. De ouderen van Meppel en omstreken kunnen met vragen op het gebied van wonen, welzijn en zorg terecht bij De Stouwe. Zij richten zich vooral op kwetsbare ouderen, die in toenemende mate behoefte hebben aan service, ondersteuning, welzijn, zorg en wonen.

Vanuit één loket gaat Vegro De Stouwe bedienen op het gebied van uitleen, service en onderhoud, koop,- huur- en lease van hulpmiddelen en depotbeheer. Daarnaast gaat Vegro het transport van hulpmiddelen tussen de verschillende locaties van De Stouwe uitvoeren. Want waarom moet er een nieuw hulpmiddel aangeschaft worden als er op een andere locatie een gelijkwaardig hulpmiddel
beschikbaar is? Door als partners te werken aan een efficiënte inzet van
hulpmiddelen, kunnen we gezamenlijk een interessante kostenbesparing realiseren.

8.5
568 Thuiswinkel reviews

De klantvriendelijkheid is fantastisch! Locatie OLVG West haalde ik m'n spullen voor zwangerschap en huurde er mijn kolf, ben er prima geholpen.

Esther 12-12-2017 20:30:42 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)