Vegro van Dam tot Dam

woensdag 25 september 2013

Afgelopen zondag was het eindelijk zover: de Dam tot Damloop. 50 enthousiaste lopers liepen 6,4 kilometer voor de Edwin van der Sar Foundation. Ook Edwin van der Sar, zijn vrouw Annemarie en hun dochter Lynn waren samen met de Foundation van de partij bij het grootste hardloopevent van Nederland. Het team was herkenbaar aan het witte shirt met opdruk van de Foundation en Vegro. Vooraf is er hard getraind en dat heeft zijn vruchten afgeworpen, want iedereen heeft de finish gehaald. Het was een mooie ervaring om met elkaar dit resultaat te bereiken voor het goede doel!

De Edwin van der Sar Foundation ondersteunt projecten gericht op beweging, zoals sport en actieve dagbesteding. Daarbij werken zij samen met de gehele zorgketen, van ziekenhuis tot thuissituatie (1e lijn). De betrokkenheid hierbij is zowel inhoudelijk als financieel. En bij al deze projecten ligt de focus op de patiënt. Het resultaat van onze projecten heeft direct invloed op het herstel en is een verbetering of stimulans voor het dagelijkse leven van deze mensen en hun omgeving. Kijk op http://www.edwinvandersarfoundation.org/ of op de Edwin van der Sar Facebookpagina voor meer informatie over ontwikkeling en activiteiten.

8.5
568 Thuiswinkel reviews

De klantvriendelijkheid is fantastisch! Locatie OLVG West haalde ik m'n spullen voor zwangerschap en huurde er mijn kolf, ben er prima geholpen.

Esther 12-12-2017 20:30:42 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)