Vegro steunt de Zonnebloem

donderdag 07 januari 2010
In 2010 doneert Vegro € 1,- van iedere webwinkel aankoop op www.vegro.info aan Nationale Vereniging De Zonnebloem.


In 2010 doneert Vegro € 1,- van iedere webwinkel aankoop op www.vegro.info aan Nationale Vereniging De Zonnebloem. De Zonnebloem huurt al 20 jaar verpleegartikelen en hulpmiddelen in bij Vegro voor vakanties, dagtrips en diverse activiteiten.

Met bijna 1.500 afdelingen en bijna 40.000 vrijwilligers is de Zonnebloem een van de grootste vrijwilligersorganisaties van Nederland. Zij geven mensen met een fysieke beperking, voor wie eenzaamheid dreigt, mogelijkheden om contacten te leggen en erop uit te trekken door huisbezoek, dagactiviteiten en vakanties.

Vegro is leverancier in hulpmiddelen en verpleegartikelen. U kunt bij Vegro terecht voor het lenen, huren en kopen van diverse artikelen. Veel mensen zijn in een bepaalde fase van hun leven voor kortere of langere tijd afhankelijk van hulpmiddelen. Dit kan zijn door blessures, zwangerschap of fysieke beperkingen door ouderdom. Vegro biedt ondersteuning om het leven -indien nodig- dragelijk, zelfstandig en in ieder geval zo prettig mogelijk te maken.

Bestel snel en steun hiermee een goed doel!

8.4
661 Thuiswinkel reviews

vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle levering.

yvon 24-2-2018 11:06:17 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)