Vegro slaat handen ineen met Interzorg en Mien Thuis

maandag 30 mei 2016

Langer thuis wordt een steeds groter begrip. De overheid wil dat mensen langer zelfstandig thuis blijven wonen en dat de zorg dichtbij wordt georganiseerd. Interzorg en Mien Thuis ondersteunen als maatschappelijk betrokken ondernemingen de wens van mensen om zo lang mogelijk in hun eigen, vertrouwde omgeving te blijven wonen. Gelukkig kan dat ook dankzij allerlei hulpmiddelen van Vegro. Om cliënten meer ondersteuning te bieden in het huishouden, heeft Interzorg Mien Thuis opgezet. Mien Thuis biedt cliënten passende hulp voor alle huishoudelijke taken, tijdelijk of permanent.

Om deze dienstverlening uit te breiden hebben Interzorg, Mien Thuis en Vegro de handen ineen geslagen. Met deze samenwerking kan gezamenlijk de juiste zorg en hulpmiddelen aangeboden worden voor de cliënten.
Als cliënt van Interzorg en Mien Thuis ontvangt u 10% korting op het verhuur- en verkoopassortiment in alle Thuiszorgwinkels van Vegro.

Klik hier voor meer informatie.

8.5
568 Thuiswinkel reviews

De klantvriendelijkheid is fantastisch! Locatie OLVG West haalde ik m'n spullen voor zwangerschap en huurde er mijn kolf, ben er prima geholpen.

Esther 12-12-2017 20:30:42 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)