Vegro schenkt hulpmiddelen aan Care4Kids

dinsdag 08 oktober 2013

Vegro heeft verschillende hulpmiddelen, zoals tilliften, douche stoelen en bedboxen, gratis geschonken aan het jaarlijkse verwenweekend van Care4Kids. Verschillende gezinnen konden zodoende zorgeloos een weekend op landgoed Old Heino verblijven. Van vrijdagmiddag 27 september tot en met maandagochtend 30 september hebben 30 gezinnen en vrijwilligers genoten van een fantastisch weekend waarin alles kon en niets hoefde. Iedere dag konden diverse activiteiten werden bijgewoond, te denken aan een kookclinic, een roofvogelshow en sportieve activiteiten. En als klap op de vuurpijl bracht ook Piet Paulusma een bezoekje voor het weerbericht van zondagavond!

Het Care4Kids Event Heino is het gratis verwenweekend voor gezinnen met een zorgvraag. Het is speciaal voor ouders en kinderen die niet gemakkelijk op vakantie kunnen, omdat één gezinslid een beperking heeft of ziek is. Care4Foundation maakt het door haar event mogelijk voor zulke gezinnen om er wel even uit te zijn en te kunnen genieten met elkaar. Antoon Scheepmaker (ambassadeur Care4Kids, Centraal Bureau): “Onze dank gaat uit naar alle sponsoren die hun bijdrage hebben geleverd om dit Care4Kids Event mogelijk te maken.”

Wilt u meer informatie over de Care4Foundation bel dan 088 - 328 00 40 of kijk op www.care4kidsevent.nl.

8.5
568 Thuiswinkel reviews

De klantvriendelijkheid is fantastisch! Locatie OLVG West haalde ik m'n spullen voor zwangerschap en huurde er mijn kolf, ben er prima geholpen.

Esther 12-12-2017 20:30:42 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)