Vegro Publieksacademie in Groningen

woensdag 14 maart 2018

Op 14 maart a.s. organiseert Vegro in samenwerking met het Martini Ziekenhuis te Groningen, de eerste publieksacademie.

Positieve gezondheid en een persoonlijk advies

Vegro wil bijdrage aan een comfortabel leven en vindt het belangrijk dat  u zelf regie kan voeren over uw eigen gezondheid. Dit doen wij door (zorg) hulpmiddelen te leveren. Wij willen mensen echt helpen met persoonlijk advies en informatie over uiteenlopende onderwerpen zoals slapen, bewegen, langer thuis wonen, vitaliteit en positieve gezondheid. Met de juiste hulp is het makkelijker om u aan te passen aan de sociale, fysieke en emotionele uitdagingen van het leven. Wij nodigen u van harte uit om één van onze publieksacademies te bezoeken.

De publieksacademie

De eerste publieksacademie vindt plaats op 14 maart en heeft als thema slapen. Op de prachtige locatie, de Oosterpoort te Groningen staat de gehele avond in het teken van een goede nachtrust. Klinkt dit slaapverwekkend? Het inspirerende programma toont u het tegendeel. Het programma wordt ingevuld door onder andere een lezing van drie professionals van het Martini Ziekenhuis en (ex) topsporter Maarten van der Weijden vertelt over het effect van een goede nachtrust tijdens een excellente prestatie. Als klap op de vuurpijl is de voorzitter van deze avond niemand minder dan ex politica Sabine Uitslag.

Wij kunnen ons voorstellen dat u niet alleen kennis wilt opdoen, maar ook graag enkele persoonlijke vragen beantwoord wilt hebben. Daarom wordt het programma afgesloten met het expertisecentrum. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u kennis maken met de sprekers en hen de hemd van het lijf vragen.

Vier in totaal

Naast de eerste publieksacademie in Groningen, organiseert Vegro er nog drie in 2018. De locaties hiervan zijn: Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Op iedere locatie wordt dieper ingegaan op een ander thema. Op 16 mei 2018 vindt in de Balie in Amsterdam de eerst volgende plaats. Meer informatie volgt spoedig maar één ding is zeker, dit wilt u niet missen!

Inschrijven kan via het aanmeldformulier: https://www.vegro.nl/publieksacademie/nl/page/2450/

 

8.1
778 Thuiswinkel reviews

De snelheid, de kwaliteit, de uitleg en het enthousiasme dat was super. Ik zeg ga zo door.

Jan 20-5-2018 10:57:45 meer...

Veilig winkelen

  • Veel producten op voorraad
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis klantenservice (24 uur / 7 dagen per week)